ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, July 23, 2013

Pindah Cyberjaya?

  6 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Kecoh!kecohhhhh lagi pasal nak pindah. Tapi, masing-masing tak mo berharap sangat sebab dah banyak kali jadi kata nak pindah tapi akhirnya sonyap. Tapi, kali ni macam sure je akan pindah. Dah tak nampak 'jerebu' macam last time.

Dulu, bila kata nak pindah amik masa 2/3 tahun tuk bina bangunan baru atas tapak tanah baru. Tapi, disebabkan oleh beberapa masalah teknikal ia tak dapat diteruskan. Tapi kali ni, 'bulan' terang sungguh...macam malam tadi hehehe.


Bangunan dah ada, takyah tunggu nak bina baru. Tinggal buat renovation je lagi tambah sana sikit, sini sikit. Kali ni jadi kot....

Kalau benar bagai dikata, pasni aku racing atas hiway Putrajaya/Cyberjaya la pulak haha. Tapi, kesianla anak-anakku kena bangun lagi awal dari selalu. Lagi jauh perjalananku lepas ni nampaknya. Nak kena plak standby duit tol. Tak cukup duit, takyah gi keje hehehe.

Apapun, andai ini (pindah) jadi kenyataan it's better than the last one. Dari kena pindah kat ceruk Labu nuu.





Mungkinkah ini 'rumah' baru kami?

6 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.