Tuesday, July 23, 2013

# Something in my head

Pindah Cyberjaya?

Assalamualaikum!~

Kecoh!kecohhhhh lagi pasal nak pindah. Tapi, masing-masing tak mo berharap sangat sebab dah banyak kali jadi kata nak pindah tapi akhirnya sonyap. Tapi, kali ni macam sure je akan pindah. Dah tak nampak 'jerebu' macam last time.

Dulu, bila kata nak pindah amik masa 2/3 tahun tuk bina bangunan baru atas tapak tanah baru. Tapi, disebabkan oleh beberapa masalah teknikal ia tak dapat diteruskan. Tapi kali ni, 'bulan' terang sungguh...macam malam tadi hehehe.


Bangunan dah ada, takyah tunggu nak bina baru. Tinggal buat renovation je lagi tambah sana sikit, sini sikit. Kali ni jadi kot....

Kalau benar bagai dikata, pasni aku racing atas hiway Putrajaya/Cyberjaya la pulak haha. Tapi, kesianla anak-anakku kena bangun lagi awal dari selalu. Lagi jauh perjalananku lepas ni nampaknya. Nak kena plak standby duit tol. Tak cukup duit, takyah gi keje hehehe.

Apapun, andai ini (pindah) jadi kenyataan it's better than the last one. Dari kena pindah kat ceruk Labu nuu.





Mungkinkah ini 'rumah' baru kami?

6 comments:

  1. Best la dapat ofis baru... tapi jauh la pulak kan..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tapi tu la jauh plak. Kena claim duit minyak cenggini hehe :D

      Delete

Apa kata korang?