ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, July 09, 2013

Siapa Yang Sekolah Ni??

  8 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Petang balik terussss depa bukak beg kuarkan buku dan buat homework.Nampak gaya lesson pertama aku berjaya iaitu depa buat homework tanpa disuruh ekekekeke. Dah siap menulis, time mewarna. Patutla depa suka betoi wat homework heeee.

Pe'el Miratora ni, kalu time menulis rasa-rasanya 80% tenaga dia pasti kehabisan ekekeke. Bila time nak mewarna mulala tangan lenguh la, perut lapo la, nak berak la, susu tak habis lagi la...huh.

Kerana tak tahan dengor dia merintih dalam kegedikan, aku pun tolongla sikit...alaaa kaler je pun bukan susah sangat huhu. Tetiba.....


"hobi saya ngunyah".
 Ngguunnnyahhhhh je budak Miratora ni.

Eh eh selamba badak Miratora makan biskut tepi ibu, membiarkan ibu mengaler seorang diri. Dia sedap mengunyah biskut sambil tengok kartun. Siap cakap....


"bu....kaler elok-elok tau."

5 minit pastu....


"bu...jangan kuar-kuar tau kasi cantik sikit"

Ehhh ehhhh ehhhhhhhkkkk! Sedap je mengorder kat kiter ye...amboiii amboiii amboiiii!


Baris atas tu Miratora tonyoh ngan pensel kaler. Sangat
takda perasaan ini budak kan ngeh ngeh ngeh~
Baris bawah tu aku kaler, sopan je mcm orangnye kan hehe.

Takpelaaaaaaa...tulun menulun amalam mulieeeeeeeeeee (^_^)

8 comments:

  1. mesti cikgu perasan ni mesti ibu tolong ni...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhh itu telah pun difikirkan sebelum ibu tolong muahaha. Sebab tu kaler satu warna dan cair je muahaha. Terer tak ibu? ngeeee :D

      Delete
  2. Eh sapa punya homework nie..hehehe ;p
    Untung la dapat ibu yg nak tlg buatkan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong kaler bolehla...yg len sendiri buat arrr hehe :P

      Delete
  3. fail la akak ni, kaler tu bg comot2 sikit la... hadoila nye pun... mesti x biasa niru masa sekolah dulu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha maner akak retiiiiiii. Akak budak baik la masa sekolah dulu buahahahaha :p

      Delete
  4. Heee.. Kna kaler comot2..nnt thu dh ibu dia yg buat.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit mata tengok comot2 ni kak haha. Ibu dia kaler cair2 je baru cikgu tak perasan muahaha :D

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.