Ceritera Aidilfitri 2013 - Part Pagi Raya.

Sunday, August 11, 2013

Assalamualaikum!~

Salam aidifitri sumer! Adakah yang merinduiku? hehe. Hampir seminggu jari tidak menari disini. Walau saban hari tidak sabar meluah isi hati, terpaksaku tangguhkan hasrat dihati. Melayari aidilfitri setahun sekali,  kali ini di Melaka sentiasa di hati!muahaha.

Cukuplah bermadah...




Salam aidilfitri dari Kenit sekeluarga :)

Ingat nak buat candid, tapi tak menjadi hehe. Tengoklah Miratora, orang suruh
tunjuk 'peace' dia tunjuk duit raya 2 hinggit muehehe.

Terlampau banyak yang nak dicerita sampai tak tau nak mula dari mana hehe. So, for this 1st entry after raya, Kenit just letak pictures raya je la yek. Nanti kita stori mori pasai lain pulak hehe.



Mood bergambar je pagi raya tu. Sebelum budak2 serbu rumah, elokla bergambar dulu. Kang bila dah serabai, berlengaih tudung senget takda mood dah hehe.



Miratora ngan ibu. Sanggup kontrol senyum tak tunjuk
gigi depan hehe :)

Wani ngan ibu. Kembang kuncup bila ada orang
claim muka Wani macam Izara Aishah wakakaka :)


Pak Jelan's angels muehehe.

"mintak maaf bah, halalkan makan minum anim ye bah". 
Takleh buh dialog panjang, sat gi mata ni mula la berayak hehe.

Style Haji Hashim tak pakai baju raya.hehe. Sempoi tul pak aku, tapi salam tetap salam....



Salam mak pulak heee :)

Wani bersama sepupu paling kecik :)

Pandai anak aku jaga baby. Obvious sangatla kakak nak adik baru hehe. 

You Might Also Like

22 pengomen comel

  1. selamat hari raya kaka ^_^
    jom join contest kat blog yaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camat aghi ghayer yaya ^^

      InsyaAllah....

      Delete
  2. Selamat hari raya kak Ain ucapkan. Mohon ampun dan maaf andainya waktu dok komen-komen tu ada yang tersilap kata, terlanjur bahasa. he.. he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samala kenit kak, maafkanlah andai ada yg tersilap dan salah dari kenit ^^. Camat aghi ghayer maaf zahir dn batin ^^

      Delete
  3. ambui anak beranak comel lote..ber unggu ye sis taun ni.ape2 pon selamat hari raya maaf zahir batin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comei ke comei ke hehehe. Selamat aghi ghayer :)

      Delete
  4. Selamat Hari Raya..Bermaafanlah kita..www.tepakku.com

    ReplyDelete
  5. raya tahun nie warna ungu, sama macam saya..

    ReplyDelete
  6. Salam Eidil Fitri :)
    Tedi baru sempat beraya ke sini... hehehe

    ReplyDelete
  7. meriah je rayanya =) Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. camat aghi ghayer ska...sederhana je berayanya :)

      Delete
  8. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye kak.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya... Maaf zhir batin.. :-)

    ReplyDelete
  11. Berseri2 tgk gmbar raya family kenit.. ;)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM