Diari Ramadhan - Yang Pertama & Terakhir.

Saturday, August 03, 2013

Assalamualaikum!~

Akhirnya dapat jugak sekeping! Dulu, time sekolah berlambak dapat dari kengkawan. Bila dah keje semakin berkurang. Tahun lepas sekeping pun tak dapat pegang. Tahun ni...kad raya pink dari blogger Kisah Si Diary sudah berada dalam tangan! wahahaha hebat tak pantunku? hebat la...hebat la...hebat la...



hou yeaaaa! tengah kalut wat keje tetiba kerani hulur
 sampul putih (^_^).

Aku tahu memang seronok dapat kad raya kan? Orang lain dapat berpuluh keping pun dah senyum lebar inikan pulak aku yang dapat sekeping hehe. Terima kasih sekalung budi buat sis Eda yang sudi menghantar kad raya kat aku. Pink bergaya kad raya kak Eda, teringat dulu aku duk berejam2 kat kedai buku sebab nak belek kad raya yang sesuai nak antar kat kawan.

La ni takyah lagi dah, just order je kat tenet. Cakap design apa, warna apa, ayat apa siap boleh letak nama sendiri lagi. Terpegun aku tengok kad raya kak Eda tadi hehehe. Canggih manggih betul orang sekarang ye. Aku je yang manggis! (Ah telio pulak kat manggis)

Disebabkan aku hanya dapat sekeping, maka kad raya kak Eda sangat istimewa buatku, maka selayaknyalah aku tempatkan ia di tempat yang istimewa jugak..tak gitewww hehe.



Hiasan kata2 indah salam lebaran dari Kak Eda (^_^)

Ciss! berserabai pulak meja hehe. Kad raya spesel di tempat spesel.
Sambil wat keje sambil jeling2 pandang2 kad raya kak Eda hehe.

Kak Eda antara sahabat yang rajin menyinggah di Nukilan Kenit. Rajin mengomen dan berkongsi cerita dan pengalaman. Tentu ramai yang dah kenal dengan beliau. Kalau belum kenal jom kita serbu Kisah Si Diary dan saling berkenalan hehe.

P/S: Isnin kena keje lagiiiiiiiii.....huwaaaaaa!

You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. wahhh, oklah sekeping pun dr takde lagsung...(tbe2 sdey, sbb emg x dpt pn kad raye thun ny...) :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, mujur ada yang masih menyayangi muehehe :D

      Delete
  2. Igt lg dulu zaman sekolah dpt berlambak kad raya sampai boleh gantung2 lagi..skrg yg bnyak terima ecard n sms jer.. Dah tak dak sentimental value lgi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis, zaman sekolah dulu bersepah2 kad raya dapat. Dari non-muslim pun banyak. Semangat sungguh nak sambut raya dulu, sayangkan persahabatan :)

      Delete
  3. dah lama sgt tak dapat kad raya..tahun ni merasaler jgkkn ..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..mujur masih ada yang sayang ecececececeh :p

      Delete
  4. he3..bestnya dpt kad raya =) kita main msg2 je hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit lagi sedih...msg pun takda. Tapi, kad ada hehe :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM