Harimau Pesen Baru La!

Saturday, August 31, 2013

Assalamualaikum!~

Petikan artikel dari akhbar Metro. Dalam sejarah 30 tahun aku hidup belum pernah lagi jumpa harimau pesen gini....


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


sumber : fb


Pinjam suara Haji Bakhil jap.....


"Ini ghimau pesen baghu la...kau mana tauuuuuuuuuuu!"

Heeeeeeeeee (^^,)

You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. Apasal harimau nampak macam gajah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab yang mizi nampak itu memang gajah? hahaha :D

      Delete
  2. haha.. tang mana yang harimau pun tak tau laa.. haha

    ReplyDelete
  3. Haha... Typing error ke mmg salah gmbr.. Heee

    ReplyDelete
  4. owhhhh...harimau tu kene sumpah kot...hahaha

    ReplyDelete
  5. haahahaha... epic fail..!! hahaha

    ReplyDelete
  6. wah harimau nie ada gading la..www.tepakku.com

    ReplyDelete
  7. harimau ada gading..hebat nih..heee :D

    ReplyDelete
  8. ha3..salah cetak ni..keh3..sabau je ler..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM