Thursday, August 01, 2013

# Pasal Blog

Header Baru - Mekasih Cik Yuyu (^_^)

Assalamualaikum!~

Suke nau tukau kepale (header) hehe. Orang lain tukau 'langsir' la, tukau 'cat dinding' la, tukau 'perabot' pun ader. Kenit tukau 'bumbung' je la muahaha...boleh? 


'bumbung' lama
Mekasih pada Cik Yuyu yang sudi design 'bumbung' baru tuk cheq. Dan maaf seandainya cheq banyak songeh tadi request itu dan ini kat Cik Yuyu hehehe. Alhamdulillah, cheq suka ngan 'bumbung' baru ni(^^,)

'bumbung' baru cheq :)

Hou leng arrr! chan hai hou tak yi arrr..toche sai yuyu che che (^^,). Cheq suka yang ringkas2 yang penting cheq suka transparent pasai cheq tak tahu camner nak transparentkan header muahahaha...boleh plak gitu ye :).

Pandai Cik Yuyu kita design, cheq dok berkenan dengan kesimplelan header yang Cik Yuyu buat tuk orang blogger lain. Tu yang cheq request gak tu hehehe.

Hang pa jangan tak tau Cik Yuyu juga pandai memasak. Tak caya? gi terjah blog Cik Yuyu sekarang. Kalau cheq salah, cheq belanja bunga api hehehe.

Bolehla hang pa singgah kat blog Cik Yuyu tengok macam2 design header dan doodle2 yang comei lote di sana. Singgah noooo...mekasih Cik Yuyu :)

18 comments:

  1. kenit, Farah sukalah, cantik dan comel... congrats2 tumpang happy ni...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mekasih ikhwan, kenit pun suka...very nice! :)

      Delete
  3. hehe same2 ... mekasih for the entry ... tharuu ... mmuahhh :D

    ReplyDelete
  4. nak jugak macam nie...hehehe cantikkk sgt

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kenit cantik ke header kenit yang cantik? agagagaga :D

      Delete
  6. simple dan comel... :)
    sy blum smpat nk design header baru.. huhu

    ReplyDelete

Apa kata korang?