Kena Bayar 'Tol' Jugak Ke?

Tuesday, August 27, 2013

Assalamualaikum!~

Gatalnya tangan tak boleh tahan.
Tabiat lama semenjak kecil. 
Nikmatnya gentel bagai sumpahan.
Sanggup 'gaduh' dengan si kecil.




"dek...mintak bantal busuk jap"

"bagi adek jawapan burung dulu.."
(means jawab soalan burung dia dulu)

"huhhhh...ok cepat la..."

"errmmm..burung makan buaya ke buaya makan burung..?"

"buaya makan burung..."

"errmm (konon tgh mikior)...betooollllll! dapat satuuuu (bantal busuk)"

budak ngantuk mata bengkak tangan dok gentel cari
batu dalam bantal busuk~

Budak-budak sekarang...nak pinjam bantal busuk pun kena 'tol' ka???

You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. haha budak budak pun dah pandai kan sekrang :)

    ReplyDelete
  2. Tak boleh lari dengan bantal busuk ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk umah je la melekat ngan bantal busuk. Mujur kat luar boleh tahan hehe :)

      Delete
  3. hahaha..kena berusaha untuk dapatkannnya
    bagus adik tu...

    isi tabung Nuffnang sis kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sis, nanti Kenit singgah :)

      Delete
  4. nasib baek kt luar leh kawal lagi tu...lau x...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia malu ngan orang kalau tunjuk bantal busuk...tau plak malu ye hehe :D

      Delete
  5. he3..mmg xboleh lari dr bntal busuk =)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM