ruangiklan
ruangiklan

Thursday, August 01, 2013

Pengumuman : Perkhidmatan Salamfone Dengan Rasminya Dihentikan.

  16 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~


Mungkin tak ramai yang tahu pasal Salamfone ni. Kenit pun baru je dengar pertengahan tahun ni. Apapun, pengguna Salamfone harap maklum ye.

Korang boleh terjah SINI untuk lebih info.

P/S: Dengar kata Salamfone dihentikan kerana 'tekanan' dari syarikat telekomunikasi gergasi berbayar negara. Semoga semua yang terlibat dengan Salamfone tabah menghadapi ujian ini.

16 comments:

  1. kesiannya mereka...akak tak pernah guna pun salamfone nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit pun, tapi pengguna salamfone ramai juga diluar sana.

      Delete
  2. semoga mereka tabah menghadapi ujian ni..

    ReplyDelete
  3. pun baru tau apa tu salamfone...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit pernah dengar tentang salamfone ni, tapi disebabkan promosinya tidak sehebat talian lain, maka tak ramai yang tahu.

      Delete
  4. Tekanan dari penyedia servis utama memang betul . Bila jumlah pelanggan tak mencapai sasaran, lebih baik tutup dari terus tanggung kerugian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh begitu...pengguna salamfone pun ramai juga walau tak sehebat talian lain. Apapun, yang mana guna salamfone kena pindah guna talian lain la plak pasni.

      Delete
  5. Sayang...lagi company melayu terpaksa gulung tikar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..itu adalah antara luahan rasa kecewa yang kenit baca di ruangan komen di fb. Apapun, pihak salamfone telah sehabis daya menyelamatkan perkhidmatan mereka, namun terpaksa jua dihentikan.

      Delete
  6. Assalamualaikum. kesiannya. sheila pernah dengar tapi tak pernah guna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam sheila...

      sama la ngan kenit..:)

      Delete
  7. Dah lama dengar, tapi market di Malaysia masa tu dah tepu, org tak tuka2 sangat network ni kecuali student mcm Tedi ni, kan kan kan?

    ReplyDelete
  8. kite langsung tak pernah dengar..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. promosinya kurang sikit dari yang lain huhu

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.