Surprise Untuk Ayah!

Thursday, August 22, 2013

Assaalamualaikum!~

"buuu cuba ibu pakai ni...kakak nak tengok comel tak?"


koya betul waktu ni.
Muka penat...mujur pakai topeng hehe.

Hahaha dipaksanya aku pakai topeng idung besau ni. Tengok muka disebalik topeng tu pun dah tau masa memang penat sungguh! Tapi, disebabkan excitednya la kakak nak surprise ayah, aku gagahkan jugakla melayan. 


Budak2 kalau pakai topeng camni nampak comel la.
Tengok muker mak budak kat atas tu? aku pun geleng paler nengok haha :)

Takyah senyum pun takpe, bukan nampak mulut pun.
Idung besau ngat boleh cover sampai ke mulut hehe.

Ayah ketuk pintu dan beri salam, bebudak ni berlari menyorok. Apekehei?? Masuk umah terus bebudak ni serbu ayah dia dan say SURPRISEEEEEE! 


Ayah pun kena pakai gak haha.

Tak dan ayah letak beg, terus kena pakai topeng hehe. Macam-macam la anak aku ni....


You Might Also Like

19 pengomen comel

  1. Hihi..yg atas tu plg comel sbenarnya...sbb pkai tudung..heh
    Pandai anak2 hiburkan ayah ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe muke kuyu tu ummi comel manenyer :D. Diaorg ni ada je akalnya...

      Delete
  2. Replies
    1. tak layan pun dia paksa jugak suruh layan haha :)

      Delete
  3. heehehe..
    comey anak2 akak.
    jemput singgah kat blog sy ye
    www.syuewana.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mesti en.somi tu happy anak2 dia buat suprise party kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maunye tak..suke benor dia anak serbu nak peluk dia :)

      Delete
  5. Replies
    1. budak2 je ke? mak budak tak comel ke? muahaha :D

      Delete
  6. haha.
    comel!
    pakai topeng 1 fmly then amek gambar wt kenangan.
    gmba cmtu lg epik nnti ble tgk mse ank2 dah besar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambo ni nak wat kenangan??? tak sanggup teman nak bagi anak2 tengok 20 tahun lagi hahaha :D

      Delete
  7. he3..heppy je =) smoga bhagia selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaminn...mudah2an terima kasih ska kerana mendoakan kenit :)

      Delete
  8. alahai anak2 akk ni..bukan kemain dorang ye.. :)
    akak pun nmpak sangat penatnya tu..
    suprise sebab app kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang penat giler waktu ni hehe. Surprise saje2 je. Ayah diaorg baru balik dr outstation tu yg kengkonon nak buat cam besday surprise la hehehehe.

      Delete
  9. Replies
    1. Comel kan hehe. Tapi idung tu besau ngat haha

      Delete
  10. Alooo looo happy je tengok family ni..hehehe

    Keletah anak-anak memang menghiburkan, walaupun penat tapi bila melihat mereka gembira hilang penat kita..:)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM