Anak-anak Beraya Sakan!

Monday, September 02, 2013

Assalamualaikum!~

Amboiii amboii amboii! Memang beraya anak-anak kat sekolah. Tak tahu nak bawak apa untuk jamuan bebudak ni, yang ada dalam paler otak ni D.A.D.I.H sebab paling senang giler nak sediakan haha. Bebudak ni jgn cakapla excitednya kemain lagi!


"yeaaaaa...bestnye esok nak rayer kat sekolah! buuu...seronokla sekolah ni. Dapat rayer...dapat gi vitagen.."

Eleh...tang makan tang gi jenjalan memang ko seronok dek. Tapi, tang nak suruh bangkit pagi mandi memang ko liat tahap champion kannnnn. Sampai kat sekolah nanges peluk ibu la nak ibu la rindu ibu la...haaihhhh.


amboiiii Miratora posing kemain ko! Apasal la ko senyum
camtu dekkkkk. Takyah sembunyila gigi tu, ramai orang tengok dahhh~

peace lagi....

Disebabkan ibu takda kat sekolah kakak adik, maka ibu tumpang pinjam je la gambo-gambo ni dari fb sekolah. Amboiiii kemain lagi anak2 aku ni ye. 

kan comei kakak pakai tudung gitu hehe

Kakak memang agak pemalu bergambo banding ngan adik.
Sopan je kakak duduk hehe.

Kakak ngan adik ada cakap diaorg ada berlatih buat persembahan kat sekolah. Kakak buat tarian tradisional, adik pulak menari hidustan hahaha. Apekejadahnya menari hindustan pakai baju kurung dekkkk.

Kakak, jangan dok tenung lama sangat mata anak teruna orang tu!
haipp! haipp!

Miratora tak habes2 ngan peace-nya


Hadoiii naper muker ko serungai sangat dekkkkk~

Makanan diaorg....SUPERB! Ibu tengok pun jeles telan ailio hehe. Lagi mewah makanan korang ye. Takpe nanti ibu tunjuk makanan ibu pulak ekekeke. Konpom meletup perut kalau tengok makanan yang dibawa oleh parents kali ni. Siap ade kek gituuuuuuu! Bertuah budak2 yang tak lahir bulan Ogos..dapat makan kek besday free muahahahaha.



Dalam banyak-banyak gambo ni, ibu dok cari jugak maner gi dadih ibu hehehe. Dah habis makan ke atau cikgu lupa nak bawa kuar dari peti sejuk? 


Glad you had fun celebrating raya at school. Next, trip to kilang vitagen haihhhh...seronok jadi budak tadika ghupernye hehehe. 

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Replies
    1. seminggu sebelum jamuan dah excited giler! haha :)

      Delete
  2. meriahnya kakak kat sekolah tu..auntie macam nak ikut sama tengok makanan tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu la mewah tengok makanan raya dia :)

      Delete
  3. meriahnyee..bile raye budak2 la paling ske..sbb boleh simpan duit byk2 dlm bank hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya gitule..tapi anak2 kenit pesen lain. Duit dia tak heran, yang dia suka kek ngan mainan hehe.

      Delete
  4. wah..beznye!
    meriah nampak dgn bebudak yg ramai
    makanan tu yg menggoda sangat...auw! nak rasa gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah kan diaorg punyer hehe. Tengok pun seronok sangat :)

      Delete
  5. he3..meriah =) gelak2 je sy bca..comel je diorang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah kan. Rambang tengok baju raya diaorg kaler-kaler haha.

      Delete
  6. Raya mmg meriah bg kanak2.. Zaman ni nt diorg akn rindui....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sis, kalau ditakdirkan mereka dapat baca blog kenit ni nanti, pasti mereka akan rindui saat begini :)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM