ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, September 17, 2013

BubblyNotes Review Pasal GengTi.

  12 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Ahakssss! ghupernyer entri kenit pasal GengTi Tumpas tu sudah pun direview oleh my lovely dear friend dari Bubblynotes.Com. melalui segmen yang kenit menangi iaitu Segmen: My Best Entry. Terima kasih sekalung budi kuucapkan kerna sudi review 'kejayaan operasi' kami suami isteri hahaha.

Asalnya ingat sekor je la kan, memang Lu Langsi Lu Mati! la jawabnya. Ghupernye dia bawak genggggggggg.....!


KLIK gambar untuk baca artikel review penuh (^_^)

Mohon sumbangan anda untuk Show We Care:  Syria Care

Baru hari ni kenit perasan entri kenit dah published, maklumla sekarang ni Sabtu & Ahad kenit pun kena 'block' ngan anak2 dari blogging hehe. Takleh la nak check-in selalu. Kalau korang nak tau ape lagi yang Puan Farah cakap pasal entri kenit, bolehlah terjah sepantas kilat. Pn. Farah pun ada bagi sekali tips bagaimana nak singkirkan GengTi!

Tips ni memang sesuai diamalkan, terutama bagi korang yang duduk kat pangsapuri, lagi pantas la GengTi memanjat kan hehehe. Alhamdulillah, kenit amalkan letak gam tikus tu terus tak datang2 dah sampai la ni. Baru ader berani nak tido kat depan muahahaha.

Kalau dikenang2 balik memang 'adventurous' la kan hehe. Ingat senang2 je ke GengTi tu nak datang menyerah diri? Kami lakibini siap meniarap lagi nak skodeng tikus tu dari bawah pintu hehehehe. Apapun semoga korang terhibur! (^_^)

12 comments:

  1. tak berani ngan GengTi ni, geli dan sangat geli...hu hu hu... tapi memang tahniah dan syabaslah diucapkan sebab berjaya tumpaskan GengTi ni...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. truely sepaking, part pegang kadbod tu pun dah geli dah tangan2 ni tapi gagahkan jugak sebab nak kontrol gagah depan anak2 muahahaha :D

      Delete
  2. Haha, siap meniarap tuuu. semangat tu, semangatt... wahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tak semangat..kalau dia duk lama lagi kita yg ilang semangat haha :D

      Delete
  3. Hehe.. Tgk tajuk dh tahu dr blog nih.. Heee..

    ReplyDelete
  4. haha.. boleh pulak meniarap. nampak la kat situ semangat nak tumpaskan gengTi tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita tak semangat nak tangkap, tikus tu plak semangat nak buat sepah hehe :)

      Delete
  5. ha3..woww..gmbar bukan main gimik lg =) pkir gak kejap..gengTi?? bru teringat psal entri akak dulu2..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.