ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, September 25, 2013

CPUV KE 5: SEN HENG / SEN Q - Plant A Tree.

  15 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Alhamdulillah......hidup jugak CPUV kenit kali ni nokkkkssss! hehehehe.

♪ ♫ ♪Senangnya dalam hati...♪ ♫ ♪
Dapat CPUV lagi...
 Ini macam senang hati...
♪ ♫ ♪Ana mau nyanyi lagi!♪ ♫ ♪

hehehehehe lirik cam kelaut je bunyi nye kan.

Mohon sumbangan anda untuk Show We Care:  Syria Care

Jom menderma untuk Tahfiz An Nur



Hou yeaaaa! ni 1st time kenit dapat CPUV yang actually betul-betul 'hidup' punyer haha. Means, iklan yang masih aktif la. Sebelum ni, asyik dapat status 'CREDITED' je. Ntah bila dia masuk, ntah bila dia kuar tak bagitau pun.

Last-last kenit hantar jugak la tiket ke Nuffnang, tanya pe keheinyer yoppppppp? Takde ke CPUV tuk temannnn? hehehe. Gamaknye lepas tu, baru dia antar satu ni ha.


Ni la CPUV baru yang masih aktif di blog kenit. Terbaru ialah Sen Heng /Sen Q. Terima kasih SEN HENG! (^_^). Terima kasih korang yang merajinkan diri klik setiap hari. Untuk maklumat lanjut korang bolehlah klik SEN HENG/SEN Q - Plant A Tree. Atau pun korang boleh klik kat sidebar blog ni ok.

Thank you (^_^)

15 comments:

  1. wah...tahniah2...nanti akak klik iklan tu ea

    ReplyDelete
  2. bestnya....bila kite pla dpt g2 ek...gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks canah :) insyaAllah maner tau pasni giliran canah plak :)

      Delete
  3. tahniah..seronok betul dia dapat CPUV sampai menyanyi..hehe

    ReplyDelete
  4. tersengih2x eiqa baca,ahhaa
    siap nyanyi lagii tuuu ;D
    alhamdulillah, murah rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu belum tengok kenit menari lagi :p. Alhamdulillah terima kasih ye ieqa (^_^)

      Delete
  5. Wah! Tahniah!...semoga lebih banyak lagi cpuv lepas nie..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.