Hidung Lelaki Ini Beralih Tempat!

Thursday, September 26, 2013

Assalamualaikum!~

Pelik tapi itulah kebenarannya. Hidung yang biasa terletak di antara pipi kanan dan kiri kini dah beralih tempat....kat mana??




Mohon sumbangan anda untuk Show We Care:  Syria Care

Jom menderma untuk Tahfiz An Nur


Moh baca!

v







v







v








v








v


hidung baru Xiaolian sedia untuk proses transplan

Seorang lelaki bernama Xiaolian, 22, kini mempunyai hidung baru untuk menggantikan hidung lamanya selepas dia terlibat dalam suatu kemalangan jalanraya. Namun begitu, hidung barunya itu kini 'tumbuh' di atas dahinya!

Beliau yang mendapatkan bantuan perubatan selepas hidungnya mendapat jangkitan akibat dari kemalangan tersebut. Beberapa bulan kemudian, ia merebak ke tulang rawan hidungnya dan doktor tidak berupaya untuk menyelamatkannya.



doktor memerika hidung lama Xiaolian yang cacat akibat
jangkitan pada tulang rawan.


Walaubagaimanapun, pakar bedah dari sebuah hospital di Fuzhou, wilayah Fujian 'meletakkan' tisu kulit ke dahi Xiaolian, dan memotongnya mengikut bentuk hidung menggunakan tulang rawan yang diambil dari tulang rusuknya.

Media tempatan turut melaporkan, hidung baru itu berada dalam keadaan baik dan akan ditransplankan ke tempat yang betul tak lama lagi.

Translasi ini dilakukan sendiri oleh Kenit Cinonet dari Nukilan Kenit.

source : HERE

P/S: Fuh! tak tercapai dek akalku.....!

You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. terus skroll down ke bawah, tak sanggup nak tengok...

    ReplyDelete
  2. sama la sis...x tercapai dek akal yumida
    thanks translatekan utk kami
    aneh n unik
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. kejadian betul ye nie ?? semoga di permudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  4. seram pula tgok..tp kanapalh ltak atas mcm 2 ye..

    ReplyDelete
  5. geli pon ade huhuhuhuhhu....seram lg nye la...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM