"Ibu pun kena gak ke??"

Monday, September 16, 2013

Assalamualaikum!~

Adehhh bebudak skrg bijak....bijak mengenakan makbapak balik! Maafkan kenit pada sahabat yang singgah sini dan meninggalkan komen. InsyaAllah sok kenit balas dan singgah kembali. Takleh lama ni....diaorg dah menjeling dah tu!

Dulu, kiter kata kat dia "no games and cartoons on schooldays".

Sekarang depa pekena kiter plak cakap, "no blogs on public holidays" hahahaha acaner tu??? budak2 sekarang......T__________________________________T

p/s: memang tak best bila tak update blog, tapi kalau kita lawan depa, nanti depa menjawab kita balik. Hurmmm sok mesti 'balas dendam'!

You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. Selamat hari Malaysia ke 50 Ck...selamat beristirehat ya..

    ReplyDelete
  2. haha..
    bijak budak2 skrg kan?hehe..

    btw, singgah klik iklan churp2.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlebih bijak ginila jadiknya..dia pekena kiter balik huhu/ Terima kasih insyallah kenit singgah blog anne :)

      Delete
  3. hahaha.. kelakar la.. kadang-kadang, mak ayah nak kita spent time dengan diorang. *kita jiwa muda. kena paham mak. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeah, sama gak cam anak2..nak perhatian kiter selalu. Time kecik2 ni la kene bagi perhatian lebih. Nanti dah besar dia bagi perhatian kat kiter plak...mudah2an :)

      Delete
  4. hahaha...adeih...bijak..bijak budak2 tu.

    kak lea pun sama bercuti sebab ada kenduri dan spent time dengan family.curi2 je usya blog dan publish comment.jenuhlah esok nak reply dan blogwalking he3...

    Selamat Hari Malaysia!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya kenit pun kena biasakan diri la bercuti di ujung minggu pasni. Takleh ngadap blog hehe.

      Selamat hari Malaysia :)

      Delete
  5. he3..betol 2 kak =) diorg nk pergi jenjalan la 2..skali skala luangkn masa bersama family mmg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la faiz diaorg paw akak nak gi makan roti canai la, kedai mat la, speedmart la...haihhh layankan je laaaaaa hehe :D

      Delete
  6. hahaha..bijak sangat budak2 zaman sekarang..kita cakap sepatah berpatah2 dia jawab balik..cabaran ibu bapa moden kan sis..rasa takut lak nk membesarkan anak pd zaman ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mencabar dan menduga sungguh sis. Memang kaw2 dia bagi punyer hehe. Tapi, kiter kene lebih bijak dari diaorg next time hahaha :D

      Delete
  7. Hehe... Ank sy x pndai protes g la... Tpi mmg hujung mnggu siapkan autopublish entry... Sbb khas utk kluarga je.. Jika bloging pun via mobile je.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kenit blogging pun via phone tu pun kejap2 je. Nak balas komen kadang sempat kadang dia mintak nak men game plak padahal dah ada tab. Memang nak perhatian sungguh hehehe :)

      Delete
  8. pndai budak skrang cakap ngan mak mcm ru
    hahaha

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM