ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, September 10, 2013

Keuntungan Bulan Ogos

  31 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Alhamdulillah, sedikit demi sedikit rezeki yang diperolehi. Walaupun ciput, bukan ratus ritas bukan ribu riban tapi yang penting 'anjakan paradigma' haha. Pinjam jap kata-kata Dr. Fadzilah Kamsah muehehe.



Pendapatan setiap bulan memang 95% bergantung pada CPC yang kenit dapat dari Nuffnang. Hanya 5% saja CPUV setakat ini, itu pun statik cam tu je la haha. Takpe takpe...ini pun kira ok aper. Memang lebih baik berbanding bulan-bulan lepas, RM4.75.

Kenit jarang hantar tiket dah pada Nuffnang. Sejak dapat balik status Glitteratti tu, kenit tak bother nak check setiap hari iklan apa yang masuk dan tidak. Ade income masuk, takde melopong je la hahaha.

Terima kasih pada yang sudi singgah di blog picisan ni. Yang sudi ringankan tulang jarinya untuk klik kat segala iklan yang terpampang di sini. InsyaAllah, kenit akan balas :).

31 comments:

  1. takpe, rezeki juga tu.. mama klik sini ye... :)

    ReplyDelete
  2. Wah banyak betul earning CPC dia. syukran2.. :)

    ReplyDelete
  3. dah kira banyak tu kenit....syukur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah meningkat dari bulan lepas :)

      Delete
  4. wow, banyaknya... hehehe.
    meh Tedi tambah lagi Save22, Save22 & Save22.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tedi...bolehla ni alhamdulillah :)

      Delete
  5. Replies
    1. orang lain punyer dapat lagi banyak dari yang kenit punyer :D hehe

      Delete
  6. Assalammualikum...cinonet,

    Alhamdulilah .... ,moga sukses selalu k.. jgn lupa sokong kekawan yang lain...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam mselim...

      insyaAllah...terima kasih atas sokongan :)

      Delete
  7. Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki kenit :)

    ReplyDelete
  8. lama-lama menjadi bukit.. xpe kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...terbayangkan bukit bukau ni hahaha :D

      Delete
  9. alhamdulillah...banyak tu sis
    wah..tingginye CTR tu...6.45% daebak!
    sure terbayang2 gajet idaman nih...hehe

    yumida klik kesemua tabung sis sini..moga bertambah lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah hehe...wat masa ni hanya mampu membayangkan aje la hehe :)

      thanks sis..kenit akan menyusul :)

      Delete
  10. xpelah =) skit2 pn jnji masyuk jugak kn..tahniah2..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.