Friday, September 06, 2013

# Pasal Blog

So Tell Me Nukilan Kenit.

Assalamualaikum!~

Jarang sekali kenit dapat online malam khas untuk berblogging. Sekarang ni susah dah nak online malam, sebab anak-anak especially Mira tak suka kenit ngadap laptop 'buat keje' hehe. Merengek-rengek dia mintak kenit duduk sebelah dia temankan dia tengok tv atau tido ngan dia.

Malam ni ok sikit, sebab esok dah cuti so anak-anak pun dibenarkan layan game dan kartun. So, dapatla kenit curi masa sedikit tuk blog. Pagi ni masa blogjogging, Kenit ada terperasan kat blog kengkawan ramai yang dah letak Nuffnang Poll 2.0. Apekejadahnya tu? hehe. Oohhh ghuper-ghupernye soal jawab ye.



Untuk itu, kenit pun ada letak satu kat Nukilan Kenit. Haraplah kiranya korang yang singgah di Nukilan Kenit boleh luangkan masa jawab soalan ringkas kat sini. Blog picisan macam Nukilan Kenit memang masih banyak kurangnya di sana sini. Jadi, kenit nak mintak tolong...boleh? 

Cakap pasal mintak tolong, kenit ader story nak share pasal anak-anak mintak tolong kat kenit. Nanti kenit story mory ye hehe.

Kalau ada terkurang atau korang tak puas ati, bagitau la kat maner dan bagaimana nak improve. Inform kenit jugak kalau korang nak kenit bersoal jawab dengan nuffnang poll di blog korang ye.

P/S: Maaf pada sahabat yang blognya belum berkesempatan untuk dikunjungi. InsyaAllah akan kenit cuba jejaki korang.

3 comments:

Apa kata korang?