Friday, September 27, 2013

# Story Kenit

Tahniah!! Anda YangTertipu!


Assalamualaikum!~




Ekau raso caro gini buleh tipu sey ko?

EKAU BULEH POYI JALAN!

21 comments:

  1. takde kerja menipu je... hihi
    mama klik nuff kenit ye di hari jumaat ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apo nak buek, dia lebih suke keje MENIPU orang huhu

      Delete
  2. Replies
    1. memang takkan pernah habis kes camni...

      Delete
  3. Bukan setakat SMS je, sekarang melalui email pon...berhati2 la yer...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah sis, skrg ni memang setiap penjuru diaorg nak 'hentam' kiter. Thanks for the reminder ye sis (^_^)

      Delete
  4. TB pernah kne cmni tp xlayan la..sbb dah tau die tipu..try le tipu die blk hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. good for you TB, tapi kenit kesian kalau sms ni dapat kat warga emas camner? tu dah kes naya dah tu

      Delete
  5. menipu jerk kerja diorang nie...ada terbaca macam kak mia juga dapat msj macam nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun dapat? hurmmm....galak sungguh puak2 ni menipu!

      Delete
  6. Tahniah kak.. wah RM19000 tu... bertuah sungguh.

    ReplyDelete
  7. mgarot je..orang kaya pn xbg duit mudah2 kt org

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan orang kaya ni fais, ni KAYAP!

      Delete
  8. yes. senang senang bagi duit kat org gitu..
    menakutkan!

    ReplyDelete
  9. aida tumpang kira BMI kat sebelah tu ye :-)
    tq...

    ReplyDelete
  10. mereka tipu aje tu.. macam-macam taktik sekarang ni..

    ReplyDelete
  11. mai pn penah dpt gk...mmg wt xlayan je

    ReplyDelete
  12. selalu dapat mesej berbaur macam ni..nyampahkan..terus delete! :O

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kenit.. ada lagi ekk orang tipu via sms ni...

    ReplyDelete
  14. Haha... Penipuan yg x mnjadi...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates