Bila Kakak Adik BerKEEK!

Saturday, October 26, 2013


Assalamualaikum!~

Lama dah rasanya tak update KEEK dua beradik ni. Sebab kenit memang tak berapa nak aktif pun di KEEK tu hehe. Bebudak ni je la yang boleh memeriahkan suasana dengan gelagat dan keletah bersahaja diaorg. Memang tak berapa nak malu-malu depan 'kamera' bebudak ni hehe.

Kenit pun tak pernah sharing video bebudak ni ngan korang. Patutlah tengok label 'KEEK' ada 1 je sejak 6 bulan lepas hahaha. Tak sompek la den nak cover sumer laman sosial den ..  bizi yo!

Video-video ni sumer koleksi lama dan terawal kenit. Hope korang enjoy hehe.














Mar 31, 2013 | chiki boom gurl! by wanimira on Keek.com


mihmihmihmih~

You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. saya ada keek tapi tak pernah nak upload...tengok orang2 punya jer...suka tengok anak2 dr harlina (isteri dr sheikh muzaffar) terutama bella...ehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah.. mmg seronok tngok gelagat bebudak ni kan.. nice sharing kenit :)

    ReplyDelete
  3. he3 minat kamera rupanya =) he3 comel je gelagat diorang..xsma serupa pula 2orang anak akak ni..rmbut pn dah lain2

    ReplyDelete
  4. seronok budak-budak ni bila berdepan dgn kamera yer..hu3..bleh wat kenangan bila dorang dah besar

    ReplyDelete
  5. hu3..nnt bleh dijadikan kenangan bila dorang dh besar

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM