ruangiklan
ruangiklan

Saturday, October 26, 2013

Bila Kakak Adik BerKEEK!

  7 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Lama dah rasanya tak update KEEK dua beradik ni. Sebab kenit memang tak berapa nak aktif pun di KEEK tu hehe. Bebudak ni je la yang boleh memeriahkan suasana dengan gelagat dan keletah bersahaja diaorg. Memang tak berapa nak malu-malu depan 'kamera' bebudak ni hehe.

Kenit pun tak pernah sharing video bebudak ni ngan korang. Patutlah tengok label 'KEEK' ada 1 je sejak 6 bulan lepas hahaha. Tak sompek la den nak cover sumer laman sosial den ..  bizi yo!

Video-video ni sumer koleksi lama dan terawal kenit. Hope korang enjoy hehe.














Mar 31, 2013 | chiki boom gurl! by wanimira on Keek.com


mihmihmihmih~

7 comments:

  1. saya ada keek tapi tak pernah nak upload...tengok orang2 punya jer...suka tengok anak2 dr harlina (isteri dr sheikh muzaffar) terutama bella...ehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah.. mmg seronok tngok gelagat bebudak ni kan.. nice sharing kenit :)

    ReplyDelete
  3. he3 minat kamera rupanya =) he3 comel je gelagat diorang..xsma serupa pula 2orang anak akak ni..rmbut pn dah lain2

    ReplyDelete
  4. seronok budak-budak ni bila berdepan dgn kamera yer..hu3..bleh wat kenangan bila dorang dah besar

    ReplyDelete
  5. hu3..nnt bleh dijadikan kenangan bila dorang dh besar

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.