CPUV 9 & 10

Monday, October 07, 2013


Assalamualaikum!~

Dua hari tak update blog gara-gara kakak selsema teruk. Menggigil balik tangan ni dibuatnya. Tapi, anak perlu diutamakan.




Walaupun 2 hari kenit 'tutup kedai', Nuffnang tetap memberi sinar harapan baru buat blog kesayangan ecececececececehhhhhh!

Chipsmore?? biskut ini kenit letak dalam kategori biskut mewah masa zaman-zaman kanak-kanak ribena dulu. Sekarang ia boleh dinikmati oleh semua golongan dan rasanya mmmmmm.....yummy!


Chipsmore (Oct)


Satu lagi dari Sony NEX 5-T, kini lebih berevolusi dengan terciptanya kamera yang memberikan imej berkualiti DSLR. Korang yang minat pasal kamera DSLR ni, wajib tengok  dan eksplor keunikan produk Sony NEX 5-T. 



Sony NEX 5-T


Once again, thank you Nuffnang for this 2 superb ads. Korang yang nak lebih info sudi2kanlah klik ye. Yang penting hati mau ikhlas (^_^)


p/s: perasan tak cbox takde kat sidebar...nak tahu naper? Nanti kenit citer.....

You Might Also Like

17 pengomen comel

  1. wah..dapat 2 terus ye kenit...tahniah..meh akak klik satu

    ReplyDelete
  2. dapat dua sekaligus ye kenit..tahniah...akak tolong klik satu

    ReplyDelete
  3. Sy pun baru dpt.. Tapi x smpat nk update lagi... Apa2 pun tahniah akk..

    ReplyDelete
  4. hihi..tula yang ada follow me imotiv je:)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...tahniah...tahniah...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, rezeki .. :) mama klik kat sini ye..

    ReplyDelete
  7. datang bertandang...klik2 apa yang boleh...tolong sesama kawan blogger.

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. rezeki bulan oktober tu. Semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak.. rezeki bulan oct dah masuk.

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    ReplyDelete
  10. Sekali dapat dua =) tahniah2..alhamdulillah

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM