CPUV KE 11 - Project Durian

Friday, October 11, 2013


Assalamualaikum!~

Arrghhhh! kelemahan sendi di sana sini...tulunnnn! Hampir setengah hari kenit berkejaran sana sini tuk settlekan hal peribadi yang dah tak jadi peribadi sangat! Gara-gara 'office boy' yang seperti berumur 90 tahun ke atas, nyanyuk tak tentu pasal...! Ok...ini macam entri luahan hati la pulak kan. Lantak la!

Ini baru dikatakan hangin satu badan. Kita cakap lembut-lembut, beri pesanan setiap hari kat dia mintak tulun amik surat kalau gi AG sana. Tapi......haghaaaammmmm dia nak panjat tingkat 3 tu! Eeeeiiiii vevuluuuuuuu je aku nengok pe'el cenggitu!


Tapi, alhamdulillah settle dah benda tu, surat pun dah dapat Tak jadi nak marah lebih2 huhu. Tak kisah la walau kene pi Putrajaya tu sendiri asalkan puas di hati! hehehe. 

Seperti biasa, Nuffnang yang i sayang tidak menghampakan diri yang kepenatan ini. Kenit memang suka durian, tapi last makan durian pun masa fenomena durian crepe aritu hehe. Pastu terus senyap...! Rindu la plak durian....



Kali ni Nuffnang berbesar hati beri kepercayaan untuk menepekkan iklan Project Durian di blog Nukilan Kenit. Walaupun, kenit tak nampak lagi kelibat iklan tersebut, tapi terima kasih dulu la kenit ucapkan pada Nuffnang. Alhamdulillah.....

Apekejadahnya Project Durian ni? kenit pun tak tahu sebab kenit tak tengok lagi iklan dia menari2 di blog kenit. Tanam durian ke, makan buah durian ke, kempen cintai durian kita ke kenit tak pasti hehe. Kalau korang nampak, sudi2kanlah klik untuk ketahui info lanjut mengenai Project unik ni hehehe.

You Might Also Like

22 pengomen comel

  1. wah tahniah kenit, macam menarik jer nama projek tu, project durian...he he he...tiba2 rindu nak makan durian, buat masa sekarang sampailah tempoh matang baru boleh makan durian...hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sis, nanti pas pantang sis boleh pulun durian habis2an :)

      Delete
  2. memang terbaik blog ini, sebab tu ianya menjadi perhatian si durian...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdela mama...blog biasa2 je ni mama. Tuan punya blog yang sedang cuba menarik perhatian si durian hehehe :D

      Delete
  3. Banyaknya dia dapatttt... kita jeles okeyyyy! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehla sikit2 huny hehe...masih jauh laig kalau di bandingkan dengan blogger lain. Aperppun Alhamdulillah....:)

      Delete
  4. wah...ade projek durian ker...haha,,,tak taupun....nak tengok lah nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit pun tak jumpa lagi iklan durian tu kak hahaha :D

      Delete
  5. Assalamualaikum kenit. alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnyaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam sheila...

      alhamdulillah...semoga sheila juga dimurahkan rezeki dari Nuffnang :)

      Delete
  6. yeayy kita sam!!saya pun dapat jugak

    ReplyDelete
  7. Wah.. alhamdulillah.. terbaik. Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  8. projek durian? apa tu.. macan menarik je.. tahniah.. makin ligat kempen cpuv masuk

    recent post : iPhone 5C & 5S Dijual 1 November Ini

    ReplyDelete
  9. wah beznye akak dpt cpuv durian nih
    patut le ade bau2 durian sini..hihi
    isi tabung nuffnang akak sini

    ReplyDelete
  10. search td n jumpa..
    Project Durian is the third Open Movie Project produced by the Blender Institute by a half-dozen artists using 100% open-source software, with Blender 3D as the core content creation tool.

    http://durian.blender.org

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM