Monday, October 14, 2013

# Nuffnangers

CPUV KE 12 - Sunsilk Samson S



Assalamualaikum!~

Baru lepas packing baju nak balik Melaka arini. Walaupun cuti ader sampai esok je, tapi kenit nak jugak balik kampung! Takpe...yang penting kenit dapat jumpa mak abah. Kakak adik dapat jumpa atok ngan wan. Kami rindu ..... sob sob sob~

Persiapan raya haji tak dala gempaks sangat kali ni sementelah cuti pun tak lama. Hari rabu kakak dah start penilaian akhir tahun jadi kami makan ala kadar, pakai ala kadar. Yang penting??? dapat jumpa atok ngan wan....


But before that, takut kat kampung nanti line tenet jadi lembs maka kenit online sat la kat sini yek hehe.


Kenit memang pengguna setia syampu Sunsilk, terbaru kent guna yang warna pink smooth and manageable hair bersama perapinya sekali. Rambut kenit bertambah lembut dan senang disikat serta kurang gugur berbanding sebelumnya. Terima kasih Nuffnang di atas kesudian menepekkan iklan Sunsilk Samson S di Nukilan Kenit.



11 comments:

  1. tahniah.akak pun baru dapat...eh..melaka kat mane..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah tuk akak jugak. Nanti kenit singgah ye (^_^). Melaka kat Kandang :)

      Delete
  2. tahniah akk.. bnyknya yang on going.. syok tgk..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah! Banyak nyer on going. Fiza pun baru dapat hari ni....

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. tahniah akak, kinah pun dapat. klik2 tuk akak

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki, tahniah kenit...akak tumpang happy untuk kenit...

    ReplyDelete
  7. Wah.. tahniah, semoga bertambah murah rezeki. Berhati2 di jln raya.. takut2 jem nnti..
    Salam Aidiladha, semoga ceria bersama keluarga :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?