CPUV KE 13 - INTI Rebranding Campaign

Thursday, October 24, 2013


Assalamualaikum!~

You know actually, selalunya kenit happy nak share CPUV yang kenit perolehi daripada Nuffnang. Laju je kenit menaip...but today a bit slow. Bohong kalau kenit tak rasa apa2 dengan insiden yang meragut nyawa seorang pengurus bank baru-baru ini. Even though she has nothing to do with me relatively tapi kenit rasa sedih dengan kejadian tersebut T____T

Anyways, back to the CPUV story... yesterday kenit ade antar tiket kat Nuffnang tanya pasal CPUV ni. Kenit tengok ramai dah yang dapat CPUV baru, tapi kenit punyer masih tak berubah? Memang ada CPUV yang masih on-going tapi saje je la nak tambah koleksi mih mih mih~


So, today kenit check dan Nuffnang berbesar hati bagi satu lagi CPUV campaign tuk kenit. Check this out....






Apa istimewanya INTI University ni? Yang tu korang kene klik kat link atas ni atau kat iklan untuk ketahui lebih lanjut mengenainya. Selalu iklan ni boleh didapati kat Large Rectangular tau kat bawah post hehe.

p/s: BIG thanks to Nuffnang. By the way, Project Durian punyer income masuk memanjang tapi sebiji durian pun kenit tak nampak lagi kat blog kenit ni. Korang nampak tak? :)

You Might Also Like

15 pengomen comel

  1. kesian kan...pegawai bank yang tak berdosa tu yang jadi mangsa kerakusan manusia yang pentingkan diri..bila syaitan dah merasuk...sesama umat sendiri pun tak de rasa perasaan kasihan masa menembak tu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah..hee..nana pun dapat jugak ni:)

    ReplyDelete
  3. nuffnang INTI pn singgah kt blog tb syukur..kan kesian lak kt pegawai bank tuh..hurm

    ReplyDelete
  4. tahniah...rezeki masuk lagi.......

    ReplyDelete
  5. hohoho, 7 on going....? mama 3 je tau, sedih betul.. hihi
    apapun tahniah.. mama klik klik sini

    ReplyDelete
  6. Rajin betol bertanya =) xpe kak..adalh tu rezekinya..tahniah yup..jgn terkenangkn sgt kejadian tu..sedekahkn jelah al-fatihah...smoga kluarga arwah sbar dan tabah

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki kenit, akak tumpang happy untuk kenit...

    ReplyDelete
  8. daeak. berlambak cpuv dia. saya klik satu. inti..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. rezeki tu.. Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kenit..bertambah lg rezeki kenit..=D

    ReplyDelete
  11. err....macam mana nak dptkan campaign ni ye...>//////<)''

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM