CPUV KE 14 - SONY XPERIA Z1

Wednesday, October 30, 2013

Assalamualaikum!~


Banyak iklan CPUV yang sudah berstatus 'credited'. Yang 'on-going' tinggal 5 je setakat semalam. 



Alhamdulillah syukur kenit terima satu lagi CPUV dari Nuffnang. Terbaru dari smartphone SONY XPERIA Z1Xperia Z1 memberikan kualiti imej yang menyeluruh berbanding smartphone lain dalam kelasnya.

Meh kenit share sikit keistimewaan SONY XPERIA Z1 ni ye;

  • Xperia Z1 dicipta menggunakan komponen yang sama seperti yang terdapat dalam kamera digital Sony, bermakna ia merupakan smartphone terbaik digunakan untuk menangkap gambar.
  • XPERIA Z1 menggabungkan 1/2.3" 20.7MP Exmor RS™ sebagai sensor imej dalam telefon dengan BIONZ™ pintar sebagai enjin memproses imejnya.




Untuk tahu lebih lagi mengenai keistimewaan SONY XPERIA Z1 ni, korang kliklah kat link atau iklan2 yang setia menari2 di blog ni hehehe. Plus, SONY XPERIA Z1 ni memang berbaloi sebab ia KALIS AIR! Wowweeeeee (^_^)




p/s: Thanks dear Nuffie (^_^)

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. kLIK-KLIK dISINI..:)

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tahniah kenit.. banyaknya cpuv yg tengah running

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah...semoga dimurahkan rezeki lagi lepas nie..hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  5. dah 14 =) laju tu..Alhamdulillah..tahniah kak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM