Thursday, October 03, 2013

# Nuffnangers

CPUV KE 7 & KE 8

Assalamualaikum!~

Ya Allah...! tension giler aku tak update aper2 dua tiga hari ni tau...! Orang lain syok update entri bagai setiap hari. Yang kenit asyik sibuk ngan kursus ....! Oh em geeeeee....! muahaha~

Ok stop it anim! Itu selingan gedik sebentar tadi. Bukat kenit yang sebenar haha. Eh, korang pernah rasa jari menggigil tak bila tak dapat menaip tuk update entri??

You know right now, jari kenit menggigil laju nak menaip...macam addict plak kannnn!
Dah berhari tak menaip ni...entri dalam draft bersepah dik non!

Balik umah sempat bukak 5/10 minit je....sebab ada dua 'supervisor' kecik dok monitor kiter kan. Buka blog sikit, dia kasi sound kat kita....! Tensi you knowwwwww :D

Mujur Nuffnang tak bagi i tensi...dia bagi i happy hari ni hehehe~



Terima kasih Nuffnang, walaupun kenit sibuk tahap gaban ngan kursus di opis masih jugak Nuffnang bermurah hati bagi CPUV/BE kat kenit. Terima kasih giler giler kat Nuffnang! hehe.



Talent Corp SFCF Q3 New Hotlink Plan merupakan ads terkini yang Nuffnang bagi untuk Nukilan Kenit. Sebenaqnya, dah berhari2 dah iklan Talent Corp SFCF dok tercongok kat blog ni, tapi kenit memang tak sempat nak update sebab kursus.

For more infos about these two ads, bolehla klik the link or the ads kat sidebar NK...love you guys! so much (^_^)

p/s: can't wait to share with you guys about my recent course...happening! (^_^)

7 comments:

  1. salam...yg ptg saya dah isi tabung anda.

    ReplyDelete
  2. ala,.. jeles ni.. hihi. mama takde dapat pun. takpe lah.. huhu... nanti mama klik iklan kenit ye, sama-sama lah kita menjana pendapatan..

    ReplyDelete
  3. salam.. tahniah ye.. hehe.. saya ni ada satu je. tu pun yg dlu..

    ReplyDelete
  4. eh, nama akak pun anim juga ke? Sama la kita kak..nama saya pun anim juga

    Untung dapat CPUV baru..banyak tu

    ReplyDelete
  5. ha3..smpai menggigil tu XD..pntg betol ye blog pada akak...xpe..ada msa boleh je update entri..Tahniah =) murah rezeki lg..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates