ruangiklan
ruangiklan

Monday, October 07, 2013

Pemenang Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway


Assalamualaikum!~

Alhamdulillah, berakhir sudah Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway. Kenit mohon maaf diatas kelambatan mengumumkan pemenang, sebab kakak selsema teruk sejak Jumaat lepas. Tido malam pun tak lena. Apapun,terima kasih ye korang sudi join 1st GA kenit. Ada bloggers baru yang kenit tak kenal lagi pun sudi join, korang sumer ohsem!

Seperti yang dijanjikan kenit akan umumkan pemenang bertuah menggunakan Random.org. So, jom kiter tengok nombor saper yang kenaaaaaaaaaa....! (^_^)



Hadiah : Top RM10 x 3 pemenang:


http://jueazrin.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


 http://umikasum.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html



http://gurlgemini.blogspot.com/2013/10/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html





Hadiah : Top RM5 x 4 pemenang:


http://nanakimie.blogspot.com/2013/10/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://minus-ska.blogspot.com/2013/10/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://permatacahayailmu.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html



Hadiah : Bloglist Oktober Nukilan Kenit x 10 blog


http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://hunyieda.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway_29.html


http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://sayasyiera.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://www.geeazielove4eva.my/2013/10/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway_29.html


http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


Alhamdulillah dan tahniah kepada pemenang bertuah di atas. Pada peserta yang tiada nombornya di atas, terima kasih kerana support GA kenit. Blog yang tersenarai dalam bloglist bulan Oktober akan bermula hari ini (7hb Oktober - 7hb November), sebab kenit dalam lambat dua hari kan.

Kenit perlukan support korang sumer, dan ini sangat bererti buat kenit untuk terus berblogging. Kenit mohon maaf pada korang andai ada blog yang kenit tak sempat terjah atau tak tinggalkan mesej di kotak komen, ini adalah kerana ada sesetengah blog (blog untuk kontes) yang takda langsung kotak komennya! So, susahlah kenit nak inform korang ape-ape kan.

Para pemenang top-up bolehlah mula menghantar detail/butiran dengan cara PM di Facebook kenit : 

Nama:
No. peserta:
Link entri :
Jenis talian prepaid telefon : 
No. handphone : 


Kenit bagi masa 2 hari (sehingga 9hb Oktober) untuk korang berikan butiran di atas, kerana selepas tempoh tersebut kenit tidak akan melayan sebarang tuntutan (ishhh macam kasar pulak bunyinye kan hehe). Pemenang baru akan dicari. So, harap korang boleh beri kerjasama wokeh (^_^).

Again, tahniah pada yang menang dan syabas pada semua yang join GA kenit. I hope to see you in my next contest in the future insyaAllah (^_^). Semoga ukhwah kita terjalin baik dan diredhai Allah.


p/s: selsema kakak belum baik lagi, Ya Allah...permudahkan pembelajarannya di sekolah..aminn~

22 comments:

  1. wah..dah keluar nama pemenang...tahniah untuk mereka yang terpilih...nasib tidak meyebelahi akak..hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pmng... sy x smpat nak join.. huhu... :)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada kenit yang mengajurkan...lain kali anjur lagi yer...hehe
    tahniah pada para pemenang...^_^

    ReplyDelete
  4. wahh.. tahniah semua, mama takde terpilih, takpe.... support kenit!! semoga terus berjaya ye.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah....ada rezeki kat sini,heee...ok nanti nana pm ye..

    ReplyDelete
  6. tq kenit memilih saya sebagai salah seorang pemenang

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang bloglist :) Terima kasih sis ^.^

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua yang menang

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. menang juga. T kasih ye Kenit.. semoga terus sukses & ukhwah silaturrahim berkekalan dgn kebaikan.. amin. Tahniah juga kpd semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah! lia xmenang pon.. xde rezeki :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah bertuah hihi
    thanks kenit :)

    ReplyDelete
  12. pemenang bloglist..thanks dear..heeee...ingatkan menang to pup..heee

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah
    yumida rs terkejut ni kak...syukran
    makasih bebyk
    yumida dh sent details kat fb akak td

    ReplyDelete
  14. Tahniah kpd semua pmnang =) he3 alhamdulillah sy menang juga akhirnya

    ReplyDelete
  15. terima kasih for the bloglist :)

    ReplyDelete
  16. mnang jgk topap.sya dah hntr detail kt fb akak.tq

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.