Ramalanku Benar Belaka!

Monday, October 14, 2013


Assalamualaikum!~

Haaaaa kan den dah kabo an. Tak polu nak susah an hati tu. Ini pokaro kocik yo hehe. Ari tu den ado kabo kek SINI pasal ilang habih sumo papan iklan den kek Nuffnang. Den ingatkan Nuffnang merajuk ko, buek hal ko hehehe.

Lagi den kato, takpo kito tak payah susah-susah an diri anto tiket bagai kek Nuffnang dulu. Kito tunggu ari Isnin (aghini la) tengok ado ko tidak dio kek sano (Nuffnang).





Haaaa kan ado dio tigo beradik tu! Takdo mano laghinye tu. Satu layi cubo check iklan kek blog, elok dio tigo beradik menari2 kek blog den. Kek atas, kek topi, kek bawah ilgat diaorg menari. Takdo mano salah coding ko apo ko. Ini memang teknikal problem dari Nuffnang sendiri. So, pado sapo2 yang senasib ngan den minggu lopeh buleh la check kek Nuffnang arini.

Kalau dio tak muncul layi, tunggu je la. (^_^)

mood: barulah den buleh berayo dongan tonang...hehehe~

You Might Also Like

13 pengomen comel

  1. berui2, back to the normal hehhe

    ReplyDelete
  2. nasib baik bintang tu muncul semula..hehe

    ReplyDelete
  3. hahah.. nasi baik ade, kalau takde memang xleh nak raya lah, duk pikir pasal nuffnang je

    ReplyDelete
  4. hehehe bagos la da jumpe kembali...

    Salam Aidil Adha!
    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  5. betul...kalau tengok semalam pun dah elok duduknya...

    ReplyDelete
  6. anda di tag http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    ReplyDelete
  7. Owh, patutlah x kluar kat interpretZZ.

    ReplyDelete
  8. biasalah..mslh tgnologi.. nnt adalh tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. Mmg masalah teknikal tu.. abg Nuff tu ter poning siket.. :D

    ReplyDelete
  10. shark punya masih belum ada.
    malu plak dia nk kuar..
    tunggu je lar..
    bekorban sempena raya korban ni ha.

    ReplyDelete
  11. hihii..alhamdulillah..dah dikembalikan
    byk star kat leaderboard akak
    yumida kurang 1 bintang..hikhik
    nanti klo iklan kat blog akak keluar kompom yumida klik
    skrg ni xde lg, myb time gini bukan turn dia keluar kot

    ReplyDelete
  12. Farah msih lg tak ok... nk tunggu esok pulak.. kalau still tak ok jugak nk kena htr tiket la jawabnya.. =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM