Spot The Typo!

Monday, October 28, 2013


Assalamualaikum!~


Haaaa terbaek package ni kan? muahahaha
 Check in terus dapat FREE! 
Apa yang FREE? 
Tu korang kene cari hehehehe.


(^_^)

You Might Also Like

18 pengomen comel

  1. free wife!..hahaha...untunglaa

    ReplyDelete
  2. Yeayy nampak.. 'Free Wife' hahaha... berlumba2 la orang laki nk p sana..=D

    ReplyDelete
  3. pernah duduk holiday villa cherating.. memang best!

    ReplyDelete
  4. welcome gift kot...tak pon wifi / internet...hehehe

    ReplyDelete
  5. free wifi n welcome gift ..hihi
    tula jela yg MG prasan :)

    ReplyDelete
  6. Dapat bini free! Dasat marketing sekarang hahahahha

    ReplyDelete
  7. Ni package utk lelaki bujang ni..hihi

    ReplyDelete
  8. betulla tu Free Wife.. tapi wife sendiri la.. saje je dia wat camtu supaya org fikir ada WIFI kat sana... dan ternyata akak semua dah tertipu... :P

    ReplyDelete
  9. nak bercuti awal tahun depan..tengah cari package yg menarik..huhu..of course nak ada wifi free

    ReplyDelete
  10. mak ai free wife, memang berlumba2 lah orang lelaki nak pergi ni...tapi pergi sendiri...

    ReplyDelete
  11. hehe... free wife.. semua llki nk g...

    ReplyDelete
  12. free wife!! haha..confirm org lelaki suka

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM