GA November 2013 Nurul Yui - Pantun & Menang

Thursday, November 28, 2013


Assalamualaikum!~



Agak mencabar akal! Mane taknya, kalau disuruh baca pantun kira ok lagi. Ni kena cipta pantun .. agak melomahkan tenago batin dibueknyo hehehe. Dokek setongah jam den mengarang pantun ni. Ontah apo-apo punyo pantun, harap ado yang paham yo. Kalau tak paham, buek-buek la paham yo hehehe.









hahahaha tigo jo la yang terlarat den buek an. Lobih-lobih mau lomah jantung ni sok hehehe. Modelnyo tak lain tak bukan.... anak daro den ni la. Apo layi kawan-kawan, jom la join GA ni. Sambil kito bopantun mano tau buleh monang hehe. Klik banner untuk join.


Tarikh tutup : 1 Disember 2013

You Might Also Like

21 pengomen comel

  1. lemah nak berpantun ni..10 jam karang lum tentu siap..smoga berjaya ye! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kenit pun lemah lutut nak mengarang pantun ni :D Terima kasih maya :)

      Delete
  2. Assalamualaikum...ok tu pantunnya...semua pn ada KASIH SAYANG...selamat bersegmen moga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam diana .. terima kasih sudi singgah :)

      Delete
  3. hiihi.. pandai wat pantun.. gud luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde mane pandainye aefa, main hentam semberono je ni hehehe :D

      Delete
  4. macam best jer....nak cari idea kalau berpantun nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak cam ni kak sukma, moh le join (^_^)

      Delete
  5. wah, lemah sungguh klau berpantun-pantun ni..hehe comfirm ika xleh nk join.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish tak cuba lagi maner tau ika hehee, moh le join (^_^).

      Delete
  6. assalamualaikum...semoga berjaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam kak mas, terima kasih sudi singgah (^_^)

      Delete
  7. hihih.. ala comel2..

    ngeh2. tq sudi join kak.. nantikan entry seterusnya ya =)

    ReplyDelete
  8. asssalamualaikum kak..

    yui dah masukkan topup pagi ni ya. if terima boleh komen di post =)

    tq kak n tahniah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam nuyui, thank you dear (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM