ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, November 13, 2013

Simple GA - 3D Puzzle

  13 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~



Kenit memang suka puzzle, tapi puzzle yang jenis macam di atas kenit belum pernah jumpa atau miliki lagi. Dari kecik sampai beso panjang, puzzle yang kenit main jenis puzzle tekap-tekap tu hehe. Itupun dah cukup menyeronokkan ye dop!

Tapi, bila bro careno kita balik dari Sarawak dengan souvenior yang gila gempaks macam ni, ok .... jom kiter skodeng acaner ghuper puzzle tu? Binatang apa yang dia bina itu? hahahaha. Itu dialog tambahan je ye. Tapi, seriously kenit baca entri bro careno cara nak pasang puzzle tu di SINI, SINI,SINI & SINI ...cam susah jek! cam susah jek! hahaha.

Seandainya kenit ditakdirkan untuk memiliki mana-mana set puzzle di atas, ia akan jadi permainan baru bagi kami sekeluarga terutama tuk my gegurls. Diaorg memang main susun-susun puzzle yang tekap-tekap tu. Kalau diaorg tengok ni for sure diaorg akan panjat badan kenit, bergayut dan merayu bagai mintak sorang satu! hahaha. Tak dapek nak oiiii, jauh ni uncle careno pi beli tau ... Sarawak nu! Kita tunggu je la andai ada rezeki yek hehehe.

Jom kengkawan kita join ramai2. Mana tau hampa pun berpeluang menang (^_^)


13 comments:

  1. gud luck kak..
    shark pn nk join gak ni nnti.
    menarik tu puzzle.
    kt umah dh ada KLCC satu :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck jugak ! Jom join ni : http://lovoiustory.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  3. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  4. singgah balas kunjungan..
    good luck! :D

    ReplyDelete
  5. datang dr segmen yg sama!^_^
    Jom join GA http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

    ReplyDelete
  6. Saya singgah sini balas kunjungan kak kenit ^^ Goodluck jugak kak :)

    Saya pon suka puzzle ! Saya pon first time nampak puzzle macam ni ! Dan saya pon selalu main puzzle tekap-2 tu jugak haha teringin nak main puzzle mencabar gini :D

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan.. good luck, awak ! ^^

    ReplyDelete
  8. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.