Simple GA - 3D Puzzle

Wednesday, November 13, 2013


Assalamualaikum!~



Kenit memang suka puzzle, tapi puzzle yang jenis macam di atas kenit belum pernah jumpa atau miliki lagi. Dari kecik sampai beso panjang, puzzle yang kenit main jenis puzzle tekap-tekap tu hehe. Itupun dah cukup menyeronokkan ye dop!

Tapi, bila bro careno kita balik dari Sarawak dengan souvenior yang gila gempaks macam ni, ok .... jom kiter skodeng acaner ghuper puzzle tu? Binatang apa yang dia bina itu? hahahaha. Itu dialog tambahan je ye. Tapi, seriously kenit baca entri bro careno cara nak pasang puzzle tu di SINI, SINI,SINI & SINI ...cam susah jek! cam susah jek! hahaha.

Seandainya kenit ditakdirkan untuk memiliki mana-mana set puzzle di atas, ia akan jadi permainan baru bagi kami sekeluarga terutama tuk my gegurls. Diaorg memang main susun-susun puzzle yang tekap-tekap tu. Kalau diaorg tengok ni for sure diaorg akan panjat badan kenit, bergayut dan merayu bagai mintak sorang satu! hahaha. Tak dapek nak oiiii, jauh ni uncle careno pi beli tau ... Sarawak nu! Kita tunggu je la andai ada rezeki yek hehehe.

Jom kengkawan kita join ramai2. Mana tau hampa pun berpeluang menang (^_^)


You Might Also Like

13 pengomen comel

  1. gud luck kak..
    shark pn nk join gak ni nnti.
    menarik tu puzzle.
    kt umah dh ada KLCC satu :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck jugak ! Jom join ni : http://lovoiustory.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  3. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  4. singgah balas kunjungan..
    good luck! :D

    ReplyDelete
  5. datang dr segmen yg sama!^_^
    Jom join GA http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

    ReplyDelete
  6. Saya singgah sini balas kunjungan kak kenit ^^ Goodluck jugak kak :)

    Saya pon suka puzzle ! Saya pon first time nampak puzzle macam ni ! Dan saya pon selalu main puzzle tekap-2 tu jugak haha teringin nak main puzzle mencabar gini :D

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan.. good luck, awak ! ^^

    ReplyDelete
  8. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM