Keyword Paling Banyak Muncul!

Wednesday, December 11, 2013


Assalamualaikum!~

Tengah dok garu-garu kepala sambil berfikir apa nak tanya kat Nuffnang, macam biasa la check keyword apa paling banyak korang cari kat blog aku ni. Hari-hari 'muka' lain takda, 'muka' yang sama jugak aku tengok! hahaha. Kalau tak pasal cermin mata mesti pasal nak bersalin/beranak kan.



Tapi yang peliknya, masa bila pulak aku buat entri pasal bersalin ke 4?? Dan masa bila pulaknya yang aku bersalin kali ke 4?? hahahaha. Peliks ni! Ada sapa2 tau? Aku baru beranak dua je dik non! Tapi, keyword korang ni boleh jadi doa tuk aku gak kan hehehe. Mana tau sekali dua aku beranak tahun depan! bahahaha.

Okla okla, aku terfikir jugak la kan naper hari-hari pun ada keyword 'petua senang bersalin' ni? Petua biasa kukira mengikut pengalamanku sendiri. Tapi, kalau ia bermanfaat untuk korang apa salahnya dikongsikan bersama kan?



Maka, jari jemari ini curious nak tahu naper keyword pasal mudah bersalin ni kerap sangat muncul di blog aku dan seriously aku agak terkejut atau orang sekarang panggil tanjat gegurl! hahaha. Mau tak tanjatttttt .... ghupernya carian di google menunjukkan Nukilan Kenit berada di tempat teratas sekali bagi pencarian kata kunci 'petua senang bersalin'. Allahuakbar ..... speechless! (^_^)

Semoga info yang aku sharekan dapat memberi manfaat pada korang. I'm happy .... so happy. Thanks Mr Google!

You Might Also Like

33 pengomen comel

  1. Yang cari keywords tue mesti 1st time mengandung kan.. yer la tak dak experience lagi.. goggle la baca pengalaman org.. btw congrats kenit sebab bagi info yang berguna utk readers.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la sis, sama macam kenit dulu2 gak. Cari info pun melalui pengalaman orang lain hehehe. thanks dear, semoga memberi manfaat :D

      Delete
  2. wah jd carian pertama yg muncul..ohsemmm!! :)

    ReplyDelete
  3. ahah..IbuNoey tengok keywords tu,terus cari entri pasal senang beranak tu..dan almost setuju dengan cuci bilik air sambil mencangkung tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pengalaman sendiri campur petua mak bagi hehe.

      Delete
  4. Tahniah! Boleh meningkatkan pageviews.

    ReplyDelete
  5. whoaa impressive kak dapat tempat kat first page in Google search engine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah fae, akak pun terkezut nengok hehe :D

      Delete
  6. Replies
    1. betul sis, kenit sendiri pun suka baca pasal bab bersalin ni :)

      Delete
  7. tahniah akak tahniah..moga dapat anak yang ketiga pulak..hehe..maaf gurau jer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh takpe, doa gak tu kan ... maner pulak akak nak marah :)

      Delete
  8. ini mesti yang first time nak jadi ibu...tu yang hot tajuk keyword.....

    ReplyDelete
  9. kalau pregnant bole study sini nnt. hik3.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah kak..seo akak menjadi tu
    teringin nak merasa pengalaman bersalin..kikikiki
    Contest SEO Eridy menangi hadiah wang tunai RM500!

    ReplyDelete
  11. Wahh bagus tu.. alhamdulillah.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  12. okay la tuh.. x de la yg merapu sangat.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah biasanya banyak merapu je ni hehehe :D

      Delete
  13. tahniah, nk try buat mcm kenit naik bila search google tp xda..:) emm

    ReplyDelete
  14. keyowrd tu penting janji dorang terjah blog akak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM