Mini GA KakNi Edisi Tupperware

Tuesday, December 03, 2013


Assalamualaikum!~


Interesting! Moh join moh! (^_^)


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
*UPDATE3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013



Hadiah Mini GA KakNi Edisi Tupperware ialah:

No. (1) Dua unit One Touch Bowl 600ml warna kuning


No. (2) Dua  unit One Touch Bowl 600ml warna oren



No. (3) Satu kotak Natures Enhancement Gift Set
Kandungan: Citrus Bilberry Shower Gel 60ml
Ginger Shower Gel 60ml
Petal Soft Body Gel 60ml 
*wangi sangat tau...i loike*



No. (4) Satu unit Tupperware Eco Bottle 750ml



No. (5) Satu kotak Tupperware Sos Serbaguna Oriental
(ada 2 sachet di dalam)




Pemenang akan dipilih dengan aplikasi di random.org


KLIK BANNER DAN JOIN SEKARANG
(^_^)

You Might Also Like

18 pengomen comel

  1. good luck kenit..akak pun join jugak

    ReplyDelete
  2. Gud luck, all the best..:) cantik tupperware tu hehe..

    ReplyDelete
  3. hai kenit!thanks sudi singgah.. best of luck juga.. niesa follow kenit.. :) salam perkenalan ya..

    ReplyDelete
  4. Gudluck kenit cinonet! (K'yus gelak sorg2 bila sebut kenit cinonet.. COMEL)

    ReplyDelete
  5. salam kenit..gud luck ye..
    akak dah join..hope berjaya hehe :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Hanim Hashim, salam perkenalan. Terima kasih di atas sokongan dan kesudian menyertai Mini GA KakNi Edisi Tupperware. Keputusan akan diumumkan pada 8/12/2013. Semoga berjaya!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM