Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Sunday, December 01, 2013


Assalamualaikum!~


Woweeeeee! Lysa is back! Balik balik je terus buat GA ye Lysa. Kerrrrlas ko dik non muehehehe. Masa kenit memula nak start blogging pun, Lyssasecret.com adalah antara blog panduan utama untuk kenit mengetahui selok belok mencantikkan blog. Well done Lysa! 

Back to the story, Nukilan Kenit menapak di alam blogging ni baru setahun jagung usianya. To be exactly, 1 tahun 2 bulan. Baby lagi niiii hehehe. Alhamdulillah semangat nak berblogging tu sentiasa mantop sehingga ke saat ini. 

Mai sini kenit tag 3 lagi sahabat ye :D


So guys jom join dengan klik banner di atas (^_^)

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. hai kenit..akak orang first comment hehe..
    betullah kenit..akak sampai sekarang masih dok follow blog2 yang banyak tips2 n tutorial mencantik kan blog ni..termasuk blog lyssasecret dan banyak lg lah hehe..

    ReplyDelete
  2. Salam . Dari segmen yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  3. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  4. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM