ruangiklan
ruangiklan

Sunday, December 01, 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Woweeeeee! Lysa is back! Balik balik je terus buat GA ye Lysa. Kerrrrlas ko dik non muehehehe. Masa kenit memula nak start blogging pun, Lyssasecret.com adalah antara blog panduan utama untuk kenit mengetahui selok belok mencantikkan blog. Well done Lysa! 

Back to the story, Nukilan Kenit menapak di alam blogging ni baru setahun jagung usianya. To be exactly, 1 tahun 2 bulan. Baby lagi niiii hehehe. Alhamdulillah semangat nak berblogging tu sentiasa mantop sehingga ke saat ini. 

Mai sini kenit tag 3 lagi sahabat ye :D


So guys jom join dengan klik banner di atas (^_^)

8 comments:

  1. hai kenit..akak orang first comment hehe..
    betullah kenit..akak sampai sekarang masih dok follow blog2 yang banyak tips2 n tutorial mencantik kan blog ni..termasuk blog lyssasecret dan banyak lg lah hehe..

    ReplyDelete
  2. Salam . Dari segmen yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  3. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  4. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.