ruangiklan
ruangiklan

Saturday, March 02, 2013

Kami Semakin Serasi.

  2 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Sejak seminggu aku jaga ayam-ayam kampung mak ni aku dapat rasakan kami semakin 'serasi'.SERASI????? wahaha macam kapel kapel pulok! Dulu kalu aku bagi makan HARAM diaorg nak makan. Dah lama - lama ni barulah diaorg mula 'kenal' tuan baru hehe.Pagi-pagi aku dah hadap taik diaorg..basuh reban, alih ayam, tukar alas baru dan bagi makan. Mula-mula memang berbirat habis tangan aku tapi skrg dah boleh panggil 'pro cikin' wahaha!

Friday, March 01, 2013

Good News!

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum!~ 

Mak cakap abah berselera betul makan lauk ngan nasi spital arini. Mungkinkah abah lebih bersemangat sebab doktor kata minggu depan abah boleh 'discharge'? Tapi, tak pasti pulak la samada isnin @ jumaat...kesian mak & abah. 

Aku kesian tengok mak dah hampir  seminggu 'berkampung' di spital temankan abah. Abah pulak menghitung hari bila la nak boleh kuar spital. Tak sanggup rasanya nak hadap makanan spital tu lagi hehe. 

Tapi apakan daya, telankan jugak la asalkan tekak & perut  tak meragam. Tadi aku tengok diaorg hidangkan nasi putih+sup ayam+timun goreng. TIMUN GORENG???Tak pernah lagi aku jumpa orang makan timun goreng heeeee. Kalu dibuat ulam bolehla gak diterima tekak huhu. Sup pulak takda ghuper sup...cam air celop ngan ayam je huhu. Takpela abah...asalkan copek sihat dan copek kuar spital.

Thursday, February 28, 2013

Best Jugak...

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum!~ 

Best jugak main ngan ayam ni yer. Bukan main kejor- kejor hehe. 

Alaaaa nak citer panjang-panjang pun tak syiok jugak sebab aku update kat phone je. Tunggula nanti aku dah boleh hadap laptop aku citer arr. 

Patutla mak suka bela ayam kampung....

Wednesday, February 27, 2013

Aku Sokong Orang Melayu Tapi....

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum!~ 

Bila gigi kau dalam kesakitan yang takleh diterima akal dan jiwa dan kau memerlukan rawatan...mana kau pergi? Opkos kau gi klinik gigi kan. 

Now...bila kau dah sampai klinik dan kau diberitahu DOKTOR BELUM MASUK LAGI MUNGKIN LAMBAT MASUK...kau 'panas' tak??? Kau 'meroyan' kan??

Apasal orang MELAYU suka meniaga main2 ha??!! Kau taknak meniaga naper kau buka klinik??Orang buka klinik pagi doktor mestila ada waktu pagi..ni kau masuk tengahari..camner kau meniaga? Dah tu punyer kuang ajo punyer asisstant cakap belakang pintu jer bukan nak hadap kami betul2!!

 Aper kau beromen ke dalam bilik tu???!Macam ni ka aku nak support MELAYU meniaga? Aku support MELAYU meniaga...tapi aku support MELAYU YANG RAJIN & BERSOPAN SANTUN. Hat yang MELAYU MALAS & KUANG AJO tu...takkan aku jejak kaki lagi ke tempat kau.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.