ruangiklan
ruangiklan

Monday, August 05, 2013

Lipas Pun Tepuk Dahi Camni!

  27 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Masa nak lipat kain....


Aku : Aaaaaaa! aaaaaaa! lipaiihhh...lipaiihh! tepiiiii tepiii....!

Sekoq lipaih berwarna coklat kehitaman kuaq dari celahan kain yang baru diangkat. Kakinya panjang berbulu sambil mengepak2 sayap macam nak terbang.

Budak Ni Goreng Telur Atas Jalan Raya!

  18 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Bukan sebab budak ni gila atau jenis suka buat benda pelik. Tapi, sebab cuaca panas melampau yang sedang melanda China ketika ini. Tak perlu guna dapur, hanya perlu bawak kuali leper letak atas besi tepi jalan dan anda boleh goreng telur atau udang.

Sunday, August 04, 2013

'Mercun' Style Baru?

Assalamualaikum!~

Meriah bila dengar budak2 kat sini main bunga api dan pop-pop. Tapi, tahun ni lain sikit pesen 'mercun'. Nak kata mercun bola bukan....nak kata mercun padi tak serupa pun...nak kata mercun roket bunyi je sama kot...tapi bukan jugak. 

Biasa time bulan puasa, kita dengar kes budak ilang jari kerana mercun. Itu memang berita buruk. Tapi, tahun ni orang dewasa pun main mercun...mercun pistol.

Tips Sebelum Balik Kampung.

  13 comments    
categories: ,
Assalamualaikum!~

Wahhhh! ready dah nak balik kampung? ready doh nok kelik kapom? atau dah ada kat kapom? hehe. Wahhh seronokla korang ye. Kenit jugak yang dok stuck kat KL ni. Sok kena keje sehari lagi...mood bukan kelaut lagi dah kelombong terus!muahahaha.

Bagi yang baru nak kelik kapom sumo barang bereh dah ko? Tadop tinggal? Anda pasti? Jom kita check (^_^)

Sebelum balik kampung....

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.