ruangiklan
ruangiklan

Saturday, August 24, 2013

Jamuan Raya Open House Opis.

Assalamualaikum!~

Memang dalam bulan raye ni makannnn je la kejenya. Baru rasa nak kurus dan slim hehe. Tapi rezeki yang halal jangan ditolak, musuh jangan gatal dicarik! Dah dua tahun Kenit berjamuan raya kat opis ni. Opis Kenit ni memang kuat buat makan-makan. Stress woi (stresss la sangatttttt) asyik ngadap nombor dan kod kat pc je ari-ari. Nak kurangkan stress buatla makan-makan selalu macam kami ye muahaha.

Jamuan raya ni 2 in 1. Satu sebagai open house opis dan satu lagi adalah untuk meraikan perpisahan dua orang pegawai yang bakal berpindah keluar dari HQ. Tu pasal la makanannya...umang aiiii!



beruntung opis ada geng mak dara ni tau hehehe.

Friday, August 23, 2013

Lu Langsi Lu Mati!

  20 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Mungkin tak pernah dibuat orang nulis pasal ni hehe. Tapi, makhluk camni bahaya kalau disimpan lelama. Habis sumer makanan aku 'dirembatnya'! Kalau tak mendatangkan penyakit takpe, tapi makhluk ni boleh menyebabkan keluarga aku terdedah dengan virus dan risiko penyakit berbahaya.

Hampir dua minggu aku cuba buru dia. Ada kawan suggest suruh kutip kucing2 kat jalanan tu bawak balik umah. Tau la kucing tu nak 'mengerjakan' dia. Ada gak yang suggest letak perangkap tikus dan bubuh ikan bilis baekkk punya sebagai umpan.



barang mainan 'dia'. Memula aku ingat amendeeeee la ni.
Ghuper2nya habuk kayu. Kayu mane 'dia' tibai pun aku tak pasti.

Thursday, August 22, 2013

Pelindung Muka Darth Vader.

  23 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Satu lagi kaedah penjagaan kulit terbaru di China yang kini menjadi trend di kalangan masyarakatnya yang sangat mengambil berat tentang pendedahan kulit terhadap cahaya matahari.


Surprise Untuk Ayah!

  19 comments    
categories: 
Assaalamualaikum!~

"buuu cuba ibu pakai ni...kakak nak tengok comel tak?"


koya betul waktu ni.
Muka penat...mujur pakai topeng hehe.

Wednesday, August 21, 2013

Pendaftaran Tahun 1 2014 - Sekolah Baru Kakak.

Assalamualaikum!~

Yeaaaaa! now baru nak gi sekolah baru kakak dan buat pengesahan. But sebelum tu Kenit kena gi sekolah lama tu pulak untuk batalkan permohonan lama yang Kenit buat dulu. Keje gila kan??! Kalau korang baca kronologi Kenit yang lepas dari awal memang keje giler dan menyusahkan haha.




What to do...my mistake masa tu. Anyways, what's past is past. Yang penting kakak dapat sekolah dekat ngan opis Kenit hehehe. Ingatkan PPD antar kakak sekolah kat KL ke atau jauh dari sekolah lama. Syukur alhamdulillah.....


Kat sekolah lama. Tunggu PK HEM

Tuesday, August 20, 2013

Ya Rabb....Sampaikanlah Doa Kami.

  14 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~




Sorakan ummah membangkit rasa...
Mungkinkah sehangat peluru yang membidik jiwa...
Meragut nyawa tidak berdosa...
Gilanya manusia kerana kuasa.

Monday, August 19, 2013

Keuntungan Bulan Julai

  20 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Lama tak wat kira-kira kan. Asyik kira wet ghayer je hehe. 




Walaupun belum lagi tahap nak cash-out tapi alhamdulillah dan terima kasih korang yang sudi klik. Keuntungan bersih bulan ni Kenit dapat....RM 3.10. Better than last month..alhamdulillah.

Terima kasih korang yang sudi terjah Nukilan Kenit dan klik iklan di sini. Jangan segan silu bagitau Kenit kalau korang dah klik, insyaAllah Kenit akan balas klik korang tu (^_^).

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.