ruangiklan
ruangiklan

Saturday, December 07, 2013

Segmen Ole - Ole Dari New York

  6 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Segmen ni berlangsung selama 3 minggu. mulai 4 dec 2013 -  25 dec 2013 . 

Mas mencari 2 orang peserta yang bertuah yang bakal menerima hadiah misteri dari New york

Pemenang akan dipilih melalui cabutan tangan oleh Mas.


klik banner dan join sekarang!
(^_^)

THE HOTTEST GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

  9 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Moh join moh!

Kenapa Perlu Join GA ni ???
49 Hadiah Hot
21 Sponsor Hot
26 Hari Sahaja 


Cara Pemilihan Pemenang
1. 1st Top Referral
2. 2nd Top Referral
3. Lucky Draw by Darwiish + Mama +Papa
4. Peserta yg mengikut semua syarat dengan betul

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

  12 comments    
categories: 
As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Thursday, December 05, 2013

Rewards!

  17 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Lameeeee dah diaorg mintak yang baru. Tapi, ibu buat dekkkkk je, kalu ikutkan hati malas nak layan permintaan tu. Tapi, memang nak jadi rezeki sungguh kot, dalam kita kata 'tak boleh' tu ade je sebab dan musabab yang 'membolehkan' diaorg dapat yang baru hehe.

Wednesday, December 04, 2013

First GA Arra Ahmad

  10 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~



Pemenang akan dipilih melalui Random.org
dan seorang pemenang akan menerima sehelai kain batik sutera (4meter) yang berhargaRM365!!!

Fuh! semangatttt!

Apo layi, moh le join sekali
(^_^)
GA tamat bila penyertaan dah cukup 50 orang
Klik banner dan join sekaranggg!

Apa Nak Tanya Kat Nuffnang?

  40 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Masa memula kenit register Nuffnang, kenit tak berapa nak cakna pasai CPUV/BE atau CPC. Asal ada iklan kat blog itu dah ok. Glitteratti atau Non-Glitteratti itu tak jadi hal. Apatah lagi kenit nak tahu pasai macam mana nak hantar tiket kat Nuffnang mintak bagi CPUV/BE? lagi la kenit tak tahu hehe.

Tapi, selepas 2 bulan berblogging kenit tak nampak perubahan pada CPUV/BE. CPC ok je bertambah selalu, tapi CPUV belum muncul-muncul lagi. Blogger lain dah dapat 'genggam' banyak CPUV tapi kenit punyer tau lagi pun tak 'lekat' lagi.

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


 Pemenang akan ditentukan secara 
❤ Top Refferal - Hadiah Utama❤ Top Refferal - Hadiah Kedua
❤ Random.org -Hadiah Awesome yang lain

Tarikh tutup : 1 November 2013- 20 Disember 2013

Moh le join weh!
(^_^)
Klik banner untuk join sekarangggggggg!~

Tuesday, December 03, 2013

Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1

  28 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


KLIK {SINI} UNTUK JOIN

Mengapa kenit nak sertai contest Ephyra ni? Sebab kenit nak menang dan merasai sendiri miracle produk Ephyra. Bukan saja kulit yang halus licin dan wajah yang bebas dari masalah malah kenit ingin memiliki kulit yang sihat gebus dan kenit percaya Ephyra dapat membantu kenit mengatasi masalah kulit yang sekian lama membelenggu diri ini. 

Kenit banyak membaca info dan testimonial dari blogger Kak Fila mengenai kebaikan produk Ephyra. Bermula dengan pengenalan tentang Ephyra {SINI}, Kak Fila berkongsi perbezaan selepas menggunakan Ephyra di {SINI},{SINI},{SINI} & {SINI}. Sapa tak jeles nengok tangan yang halus mulus macam Kak Fila kan heeee. Tu baru tangan, belum muka lagi tu hehe.

Kak Fila, pinjam gambo jap yek (^_^)

Ya Allah, berbeza sungguh tahap kehalusan kulit kami berdua. Tengok kak Fila punyer kulit tangan halus dan rata je. Tengok kenit punyer kulit tangan, rasa boleh buat peta jalan siap dengan parit sekali! muehehehe. So, nampak tak di situ keperluan kenit untuk memiliki Ephyra ni?


Kalau anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Ephyra, boleh LIKE & FOLLOW :



TARIKH CONTEST

2 Disember 2013 - 13 Disember 2013

(pemenang akan diumumkan pada 20 Disember 2013)

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Moh join! 
(^_^)

Mini GA KakNi Edisi Tupperware

  18 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Interesting! Moh join moh! (^_^)


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
*UPDATE3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013



Hadiah Mini GA KakNi Edisi Tupperware ialah:

No. (1) Dua unit One Touch Bowl 600ml warna kuning


No. (2) Dua  unit One Touch Bowl 600ml warna oren



No. (3) Satu kotak Natures Enhancement Gift Set
Kandungan: Citrus Bilberry Shower Gel 60ml
Ginger Shower Gel 60ml
Petal Soft Body Gel 60ml 
*wangi sangat tau...i loike*



No. (4) Satu unit Tupperware Eco Bottle 750ml



No. (5) Satu kotak Tupperware Sos Serbaguna Oriental
(ada 2 sachet di dalam)




Pemenang akan dipilih dengan aplikasi di random.org


KLIK BANNER DAN JOIN SEKARANG
(^_^)

Monday, December 02, 2013

Majlis Konvokesyen & Anugerah Cemerlang - Part 2


Assalamualaikum!~

Dah puas melaram di {SINI}, it's time for the BIG show! Of course, 'lensa' kamera ibu tertumpu pada my 1st precious pearls yang graduate pada hari tersebut. I'm so proud of you gurl ....! 

Cuma satu yang kenit geram sangat aritu, ntah macam mana handphone samsung kenit boleh tercicir ntah ke mana. Kacau jiwa dibueknyo! Dah la kene bebel ngan Pak Jelan satu hal! "Maner handphone ni haniiiiiiiii? pagi tadi ader je!! pot pet pot pet pot pet". Berdesingggggg je telinga kita ni, tapi nak buek camno ... tadahkan ajo la, dah memang kenit yang cuai sikit pagi tu kan huhu.  

Acara hari tu dimulakan dengan bacaan doa oleh murid 6 tahun, apa namanya kenit dah lupa hehe. Pastu ucapan perasmian pulak oleh Datukkkkk .... pun kenit lupa gak namanya hahahaha. Ye la, event ni hampir sebulan yang lepas. La ni baru la terkinja-kinja nak update dalam blog kannnnn. Kira siaran terlewat la niiii .... jangan marah haaaa :D



Ni la Datuknya. Apa-apa event yang melibatkan tadika ni,
mesti ada Datuk ni yang merasmikannya.

CPUV KE 21 - Libresse

  6 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Alhamdulillah muncul sebijik lagi iklan nuffnang di Nukilan Kenit. Lately, kenit jarang dah hantar tiket kat Nuffnang. Nak menjadi satu keje pulak asyik nak hantar tiket je hehe. Agak-agak dah lama tak dapat ads baru, masa tu la baru kenit terhegeh-hegeh nak antar tiket hehehe.


Sunday, December 01, 2013

Kenapa Orang Islam Tak Boleh Cakap R.I.P?

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Pernah kita tertanya mengapa tak boleh? atau kita sendiri tak tahu sebenarnya yang kita memang tak boleh ucap begitu pada orang bukan Islam yang telah meninggal dunia. Kita ni suka main hentam semberono je kan? Omputih cakap "R.I.P" kita ikut sama cakap. Omputih ucap "Merry Christmas" kita pun sama ikut ye dak. Apa maksud R.I.P? ramai dah tahu ni, maksudnya Rest In Peace bermakna 'bersemadilah dengan tenang'.

Apa salahnya kita ucap R.I.P pada non-muslim yang telah meninggal dunia?

R.I.P a.k.a "Rest In Peace" adalah bacaan doa yang lazim diucapkan oleh paderi-paderi kepada si mati ketika upacara pengebumian di tanah perkuburan. Orang Islam dilarang mengucapkan doa seumpama ini kepada orang bukan Islam yang telah meninggal dunia.

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Woweeeeee! Lysa is back! Balik balik je terus buat GA ye Lysa. Kerrrrlas ko dik non muehehehe. Masa kenit memula nak start blogging pun, Lyssasecret.com adalah antara blog panduan utama untuk kenit mengetahui selok belok mencantikkan blog. Well done Lysa! 

Back to the story, Nukilan Kenit menapak di alam blogging ni baru setahun jagung usianya. To be exactly, 1 tahun 2 bulan. Baby lagi niiii hehehe. Alhamdulillah semangat nak berblogging tu sentiasa mantop sehingga ke saat ini. 

Mai sini kenit tag 3 lagi sahabat ye :D


So guys jom join dengan klik banner di atas (^_^)

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.