ruangiklan
ruangiklan

Saturday, January 04, 2014

Terkini Ariel Sharon

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

Masih ingatkah lagi anda pada Ariel Sharon, bekas Perdana Menteri Israel yang diserang angin ahmar sekitar tahun 2006 dulu? Kondisi kesihatannya pernah kenit kongsikan di {SINI}.
Beliau yang sehingga sekarang masih dalam keadaan koma di hospital Tel Hashomer berhampiran Tel Aviv kini mempunyai perkembangan terbaru.



Hari Pertama Wani Di Sekolah Agama

Assalamualaikum!

1 hari, 2 orang budak dan 3 buah sekolah! Tapi, penatnya mengalahkan handle 10 orang anak! hehe. Cam maner la diaorg yang ada anak 5-6 orang yek huhu kalau den mau pengsan! Dari pagi hingga petang kami berkelana di sana sini menguruskan hal sekolah bebudak ni. Mira ke tadika macam biasa pagi tu. Kenit hantar sampai kat depan gate pintu je, tak masuk dalam pun tengok dia hehe. Tak nangis anak ibu ni .... tough girl kan!hehe

Habis kelas tghari tu, kami dah menunggu depan tadika Mira nak bayar yuran. Minggu lepas tak sempat, sebab sibuk menguruskan hal sekolah kakak. Ye la kakak sekarang dah kena pergi dua sekolah ... pagi dan petang. Mujur la dua2 sekolah tu dekat-dekat je huhu.

Berselfie sambil tunggu giliran
Ya Allah! chubbynye akuuuuuuu!
T__T

Friday, January 03, 2014

Putus Cinta Pun Kena Bayar GST?

  27 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

Bila putus cinta ..... monyet!
-
-
-
-
-
-
-

sumber : fb

Haaaa hahaha jangan berani-berani nak cari pasal macam budak Aniq ni. Kan dah tak pasal-pasal kena 'GST' ngan ex-girlfriend dia hahaha. La ni trend GST kot, sampaikan putus cinta monyet pun nak kena bayar balik ke hehe.

Menang CLINICELL by Coklateyes.my

  14 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

1st time dapat hadiah berasaskan produk kesihatan dan kecantikan. Bulan lepas, tengah sedap kenit skodeng kat dashboard tetiba kenit ternampak entri +Ben Ashaari berkenaan CLINICELL di {SINI}.  

Wednesday, January 01, 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

  23 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~



Giveaway pertama untuk tahun 2014. 
Jom kita join dan meriahkan GA kawan kita ni ye (^_^)


Tarikh tamat GA : 31 JANUARI 2014

Nukilan Kenit 2014

  20 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~




Happy New Year 2014!! Selamat Tahun Baru 2014!! *dam!dam!dum!dum!* (bunyi mercun buatan mulut sendiri yang membaca) hehe. Alhamdulillah, sempat jugak bertemu di tahun baru ni ye. Cerah elok je cuaca hari ni. Kami takda plan pun nak gi memana hari ni. Nak recharge 'bateri' puas-puas menjelang hari esok. Esok nak 'berperang' lagi ni menguruskan hal sekolah anak-anak mihmih.

Tuesday, December 31, 2013

Dari Tadika Ke Sekolah Rendah.


Assalamualaikum!~

Ya Allah, cepatnya masa berlalu! Dua tahun tinggal di KL terasa macam baru dua hari hehe. Masa mula2 sampai kat KL, kakak baru berumur 4 tahun. Umur 5 tahun register tadika di KL, umur 6 tahun tukar tadika di PJ. Alhamdulillah, sekarang kakak dah nak masuk darjah satu! Darjah satuuuuuu ..... ohhhh anakku dah besar dah .... ibu tua dah .... hehe.

Alhamdulillah, urusan pendaftaran sekolah kakak untuk kemasukan darjah satu telah pun selesai hari ini. Dari rumah lagi, kakak dah beria benar nak tengok sekolah baru dia. Tak sabar merasai pengalaman dan suasana baru belajar di sekolah baru. 


Excited nak school dah! (^_^)

Monday, December 30, 2013

Because Of You

  12 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

For every breath we take, for all the blessings we receive in our life, there is only One we should be grateful to ... God. Not only on the health and success favors given, but also the opportunities to love and to be loved.

You have been a great inspiration to me ever since you were born, not only as a mother but also as a woman and as an adult. Incredibly, you have been and still teaching me the meaning of love and the beauty of motherhood. I can't imagine life without you dear....


*love* Me and my precious pearl *love*

The person I am most grateful in life would be my 1st precious pearl, Nurul Hazwani. My going-to-be 7 years old bundle of joy, her presence into my life when I was only 23 has changed me remarkably since. Though it was a 'tough' journey but I would go through the same way again because she is my precious pearl.

She's not only a big sister, but a mentor to her little sister Mira too. And, Mira always refer to her in every aspects like in studies and while playing. They fight alot (hehe), but at the end of the day they would turn to each other and laugh and hug and play again (^_^).

What can I say more? She is the best gift from God.

As a token of my appreciation and love, and also in conjunction with the amazing offer from the DiGi Thank You Sale that you can never resist, I hope to give my precious pearl a Smartphone or a Tablet, perhaps. She is going to Standard One next year, and with the new learning techniques going to be implemented in her school, I'm sure one of these gadgets could help her to gain extra informations and help with her studies. This will be a great Year End Sale from DiGi and as for me, this is the kind of Sale I have been waiting for!(^_^).




Sunday, December 29, 2013

Malam Hujan Tapi Mesra


Assalamualaikum!~

Tahun ni tahun pertama kenit join malam mesra anjuran Jabatan. Nak merasa jugak kemeriahan sambutan Malam Mesra kat HQ ni, gempak ke tidak seronok ke tidak. Tiket memang dah lama beli siap-siap dah sebab tahu hadiah cabutannya lumayan dan makanan sedap-sedap plus ada kambengggggggggg! ekekeke.

Rezeki murah sungguh malam tu, kami ditemani hujan lebat selebatnya dari KL hingga ke PJ! Kami sampai dalam puku 7.50pm tapi meja makan baru penuh 3 buah je. Sampaikan KP pun datang lambat jugak huhu. Yang terlebih excitednye. macam biasa la my kenits ni. Sebab malam tu, diaorg join pakaian beragam kanak-kanak so tak sabar dah nak berposing sakan atas pentas tu kan!


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.