Friday, January 17, 2014

# Pasal Blog

Bantu Kenit Boleh?


Assalamualaikum!


Allahurobbi ... kenit dalam dilema sekarang ni. Bunyinya macam masalah besar pulak kan. Tak ... tak ... bukan masalah besar pun tapi masalah ni la yang telah menghantui kenit sejak akhir tahun lepas lagi. Hajat di hati .... hajat di hati hehehe.


Hurmmm dah banyak tempat kenit survey. Dah banyak website kenit godek, yang mana korang suggest tu sumer habis kenit teroka! Tapi, masih tak berjumpa idaman hati. Susah jugak nak mencari yang berkenan ye! Macam nak cari calon suami pulak bunyinya kan! hahaha.

Teringin .... mahu ... tapi tak pasti yang mana satu sesuai dengan blog kesayangan kenit ni. Design banyak bersepah ada depan mata, tapi bila di download nampak tak sesuai pulak ngan jiwa kenit hehehe. Kenit masih dalam proses pencarian template blog yang baru untuk Nukilan Kenit. Teringinnnnnnn sangat nak bertukar 'angin'! Kalau nak tanya kenit apa design yang kenit nak pun kenit tak tau nak jawab apa.

Kenit perlukan pandangan dan cadangan dari korang sahabat kenit. Boleh tak bagi buah fikiran dan kongsikan ilham korang, kat mana kenit boleh dapatkan template blog yang nampak menarik tapi professional? Bagi link website pun sempoi gak kan. 

Lagi satu kan, pada pendapat korang template jenis macam mana yang lebih sesuai untuk Nukilan Kenit ni ye? Kalau ada cadangan baik kongsi-kongsilah kat sini ye my dearest friends (^_^). Kalau ada apa-apa cadangan penambahbaikan yang lain pun kenit terima juga. Tapi, keutamaan pada cadangan berkenaan template blog ok (^_^)


Tulunnnnnnnn T___T

P/S: sementara sabar menanti jawapan dan cadangan korang, bolehla kenit BW sejauh yang mungkin malam ni. Yang mana dah terjah insyaAllah kenit menyusul ok (^_^)



26 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih syira, yang ni kenit tak pernah godek lagi. This will be on my list (^_^)

      Delete
  2. apa kata akak guna template yang simple tapi comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nak template yang simple tapi nampak professional dan ada sentuhan personal, komplikated tak caenggitu?hehehe

      Delete
    2. Akak try cari kat template seo kak. saya pernah juga tengok kat situ tapi takde la guna pun. saja tinjau2 haritu

      Delete
    3. ok ainim, nanti akak godek situ. Thanks for the idea dear :)

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah la kak, kenit nak bertukar 'angin' hehe :D

      Delete
  4. 1st pilih tema... Kedua matlamat dlm berblog... Lpas bru blh pilh template yg sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la yang jadi masalah tu. tema pun tengah dok cari yang sesuai ni hehehe :D

      Delete
  5. No idea la but why not kenit try order edit full blog kat blogger yg pakar.kenit leh bg idea kt diorg design mcm mne kenit nak ikut kesukaan ati la

    ReplyDelete
    Replies
    1. that one also kenit ada terfikir jugak. Tapi, kalau ada available ni lebih simple dan menarik kenit berminat juga. Thanks for the idea mimi (^_^)

      Delete
  6. tanya pada y pakar..tak sabar nak tengok design terbaru blog kenit ni..

    ReplyDelete
  7. erm..yumida pun x tahu kak..excited nak tunggu template baru akak..hehe..

    ReplyDelete
  8. hihihi.. mama sendiri pun tak tahu nak suggest apa, sebab mama punya ni simple. mama guna template simple..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.... kalau boleh kenit juga nak guna yang simple jugak.

      Delete
  9. sy biasa search 'blog template' atau 'bloggers template' di google dan pilih image (bukan web)... nnt byk gmbr template keluar untuk menjamu mata. yg mana berkenan tu klik lah link nya, boleh buat preview

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Ni atas cadangan. Kenit akan ikut cara ni nanti :)

      Delete
  10. Farah pn xpndai la kenit.. hari tue pn mtk Cik Jari Manis tlg buatkan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Jari Manis? interesting! kenit pun rasa nak appoint someone tapi semuanya masih dalam perancangan.

      Delete
  11. nak tolong, tp takut taste x sama pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhh kenit tak kisah taste tak sama. Apa cadangan pun kenit terima, asalkan aswadz ada cadangan (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates