Menang CLINICELL by Coklateyes.my

Friday, January 03, 2014


Assalamualaikum!~

1st time dapat hadiah berasaskan produk kesihatan dan kecantikan. Bulan lepas, tengah sedap kenit skodeng kat dashboard tetiba kenit ternampak entri +Ben Ashaari berkenaan CLINICELL di {SINI}.  

Sebelum korang baca , khusus untuk pembaca blog ini , CLINICELL akan memberikan sample percuma percuma kepada 15 orang terawal yang like fanpage dan inbox CLINICELL free sample !-benashaari.com


Dah baca sampai bawah, bila scroll balik ke atas baru nampak pesanan penaja ni hehehe. Ape lagi, kenit laju2 la join! Kena habiskan ayat ni, "Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana ____________________ (tidak lebih 15 patah perkataan). 




Alhamdullilah, jawapan kenit terpilih untuk memenangi sampel percuma CLINICELL by Coklateyes.my. Pengumuman pemenang {SINI} pun kenit tak perasan hinggalah pada hari Ahad lepas! Kenit terserempak dengan entri nanie melalui bloglist di kisahdiary.com milik +Siti Rohaida Yusof. Haaaa nampak kan betapa kenit hampir terlepas pandang nak follow up kontes ni. Tapi, alhamdulillah rezeki masih 'melekat' hehe.



Sampel Clinicell dah pun sampai dengan selamatnya. Boleh la kenit menerai hehe. Walaupun 2 sachet je, ok la tu kan (^_^)

P/S: hajat hati nak BW puas2 arini! kengkawan ... mu tunggu kenit datang! (^_^)




You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. salam kenit...hehehehe..akak pun dah dapat dah..tapi almaklum la kan...tk boleh nak mencuba lagi..apa rasanya...sedap tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak, kenit pun baru dapat gak ni kak. Tak sompek nak meraso layi ni hehehe.

      Delete
  2. tp kalau 2 sachet ni xnapak sgt prubahannya
    tp ok la dpt rsa kan ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah MG ...memang tak dapek nak rasa perubahan keseluruhannya sebab yang dapat pun sampel je ni. Lain la kalau beli hehehe.

      Delete
  3. Wahhh seronoknye .2schet pon ok.Boleh try dulu kan kenit :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... tahniah kenit...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM