Nukilan Kenit 2014

Wednesday, January 01, 2014

Assalamualaikum!~




Happy New Year 2014!! Selamat Tahun Baru 2014!! *dam!dam!dum!dum!* (bunyi mercun buatan mulut sendiri yang membaca) hehe. Alhamdulillah, sempat jugak bertemu di tahun baru ni ye. Cerah elok je cuaca hari ni. Kami takda plan pun nak gi memana hari ni. Nak recharge 'bateri' puas-puas menjelang hari esok. Esok nak 'berperang' lagi ni menguruskan hal sekolah anak-anak mihmih.

Truly speaking, kenit sendiri tak sangka kenit boleh 'bertahan' berblogging sehingga ke hari ini. Time sekolah dulu, nak habiskan karangan 350 patah perkataan pun ambik masa 3 hari hehe. 




Suka duka blogging 2013 takkan kenit lupakan. Walau banyak cabaran dan dugaan, tapi semangat ini masih kuat untuk meneruskan perjalanan. Tak mati walau dikritik atau dicemuh kerana kuasa mematikan bukan terletak di tangan manusia huhu.

Apa lagi nak dikata? Blogging memang the best in year 2013 dan berharap 2014 ni lebih membahagiakan! Setahun mengendalikan Nukilan Kenit, banyak yang telah kenit kongsikan bersama di sini. Terima kasih pada sahabat yang banyak berkorban masa dan tenaga menziarahi Nukilan Kenit. Andai ada yang tersilap dan terkurang di sana sini, kenit mohon maaf ye. 

Selamat tahun baru 2014 pada semua sahabat tak kira kenit kenal atau tak kenal lagi. Semoga tahun 2014 menjadikan kita insan yang lebih baik dan produktif dari tahun sebelumnya. 

Semoga korang terus memberikan sokongan dan setia menjadi penyeri Nukilan Kenit selagi tuannya masih bernyawa hehe.



You Might Also Like

20 pengomen comel

  1. selamat tahun baru

    jemput join
    http://www.iuzira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  2. Semoga kenit tetap bersemangat berblogging...wish u all the best...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh! terima kasih atas doa mama tu. Same to you too mama all the best for this year ok (^_^)

      Delete
  3. hepy new year sis! n one more, blogging mmg best! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year to you mysara (^_^)...yessss give me high-five! (^_^)

      Delete
  4. Replies
    1. selamat tahun baru abg khairuddin (^_^)

      Delete
  5. Selamat tahun baru.. Salam ukhwah 2014.. :)

    ReplyDelete
  6. Tertido di malam tahun baru :D

    ReplyDelete
  7. selamata tahun baru kenit..terus semangat berblogging..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM