Putus Cinta Pun Kena Bayar GST?

Friday, January 03, 2014


Assalamualaikum!

Bila putus cinta ..... monyet!
-
-
-
-
-
-
-

sumber : fb

Haaaa hahaha jangan berani-berani nak cari pasal macam budak Aniq ni. Kan dah tak pasal-pasal kena 'GST' ngan ex-girlfriend dia hahaha. La ni trend GST kot, sampaikan putus cinta monyet pun nak kena bayar balik ke hehe.

Tak boleh blah budak-budak sekarang ni, buruk siku satu hal, siap boleh ingat lagi details hadiah dan makanan apa yang ex-boyfriend dia pernah bagi dulu hahaha. Kenapa la kenit tak terfikir nak buat camni dulu yek! muahahaha.

Yang kelakarnya tu, mintak putus pun kena bayar jugak ke?? ---> RM5???? sebab "ko mintak putus" hahahaha tak boleh blah! Mujur ko tak letak situ kos kertas + dakwat pen biru hahaha. Aku asyik nak ketawa je baca mendalah ni hahaha. 

Kalau sorang ko boleh dapat RM50++, kalau kena kat 10 budak lagi mau kayo ko dik bahahaha. Haihhh apo la nak kono ngan budak-budak sokarang ni... meleleh air mata aku ketawa T___T.

AMARAN KERAS : "WALAU APA PUN TERJADI KO TETAP KENA BAYAR" hahahaha adehhh T___T


Ya Allah, jauhkanlah anak-anakku dari jadi macam ni.


You Might Also Like

27 pengomen comel

  1. hahaha... mcm2 ragam la kenit.. nampak sangat tak ikhlas bagi semua tue masa bercinta kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ntah apa2 punye ayat dia tulis, macam2 budak sekarang ni Farah :)

      Delete
  2. betul ke surat ni dikarang oleh seorang budak?lawak guling2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugak kak mar hehe. Orang tua takde nak tulis benda ni sume ye tak? hahaa :D

      Delete
  3. hahaha
    oooo..ni rupanya yg tertulis
    bru dapat baca
    yg lain tu MG xdpt bca
    haha...sesaje je kot diorg ni mlawok kot ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau betul lawak takpe la MG, kalau dibuatnya citer sebenar? haaaaaa ni kes parok! :D

      Delete
  4. fuhh...
    dah pndai claim nie..
    bijak sungguh budak2 zaman skarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. bijak mengepau orang ni shark hehehe :D

      Delete
  5. Adoi..Malaysia masih aman ..GST

    ReplyDelete
  6. Hhahaha .sgt nakal siapa yg buat ni ;)

    ReplyDelete
  7. Semalam saya tergelak2 dengan mak abah tengok gambar ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit pun tergelak ... tapi sengsorang la hehehe :D

      Delete
  8. Replies
    1. jgn gling tepi tangga abg khairuddin, kang terguling ke bawah terus hehe :D

      Delete
  9. hahaha... budak2 zaman sekarang... kecik2 dah terpengaruh dengan politik malaysia.. :)

    ReplyDelete
  10. kahkahkah... lawak antarabangsa betul...

    ReplyDelete
  11. hahaha.. ada2 je budak2 zaman sekarang ni kan?
    nak clash pun kena bayar.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la dia kalau dah pandai berkira :D

      Delete
  12. macam-macamla budak sekarang ni alahai

    ReplyDelete
  13. Hahaa.. nasib baik lagi tu.. klu putus hubungan, cerai klu dah kawin silap2 lagi tinggi tuntutannya.. hahaa.. :D

    ReplyDelete
  14. huhu... sebab tu tak yah couple2...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM