Siapa Yang 1st Time Pakai Bra Tu?

Sunday, January 26, 2014

Assalamualaikum!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jeritan yang takkan kedengaran di telinga korang. Hanya jeritan batinku .... ekekeke. Ya Allah, baru 2 hari je aku tinggalkan blog, rasa macam dah 2 minggu! Korang rindu aku tak? i mean my blog hehe. Mane ade orang nak rindu blogger picis-picis macam aku ni kan. 

Macam2 yang berlaku dalam masa seminggu ni. Nantila aku citer satu persatu...tu pun kalau aku ingat la yek hehe.

Keyword muyskil yang aku jumpa....


Siapakah gerangan jejaka yang 1st time pakai bra tu? heeeeeee. Kalau ada yang nak kongsi pengalaman boleh citer kat komen atau PM aku ye hehe. Cakap pasal lelaki pakai bra, aku ada kongsikan entri pasal ni dulu di {SINI}. Kalau korang nak tau pakai bra yang macam mana? Bagaimana rupanya? Adakah ia selesa (kah!kah!kah!), bolehlah terjah sekarang.

Selamat berBW untuk aku. Harap dapat habiskan sumer arini T___T


You Might Also Like

14 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM