ruangiklan
ruangiklan

Monday, April 21, 2014

Hadiah Yang Tertangguh


Assalamualaikum!

Ada antara hadiah-hadiah ni yang dah lama ada dalam simpanan, tapi aku je yang tangguh nak update. 

Ada juga yang aku baru je dapat dari GA yang dah lama habis. 




Ada yang aku join melalui blog-blog, ada yang aku join kat Facebook. Tengah dok rajin masa tu, ada syarat kontes pulak senang, so aku cuba je la.






Aku tak pasti dari GA mana aku dapat semua ni haha. Pasal semuanya kontes-kontes yang dah lama dan ada antaranya sampai setelah aku 'tuntut' melalui emel. 

Kadang-kadang tu terasa juga diri ni macam muka tak tau malu je sebab dok kecoh tuntut hadiah dalam emel dan sebagainya, kalau orang lain dah biarkan aje kot ekekeke!




Lately, aku banyak join kontes anjuran Denaihati.com, melalui entri yang aku kongsikan di SINI, SINI & SINI. Alhamdulillah, team Denaihati berbesar hati memberikan hadiah berupa token tunai kepada blogger yang join sama. Berapa nilainya? biarlah rahsia .... tapi masyukkkkk! hehe.




Minggu lepas, aku dapat hadiah berupa dua buah buku dari team Denaihati kerana menjadi pengomen ke 20 di entri blog Denaihati.com

Terima kasih di atas penghargaan dan semua hadiah ni (^_^)

#pray4MH370


6 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.