Kalau Dah Perempuan ....

Saturday, April 19, 2014


Assalamualaikum!



Botuah punyo kakak!


Agak-agak la kalau ye pun nak menyolek adik. 

Memang ibu takda set makeup macam mak-mak lain, tapi tak patut sungguh la kakak makeup adik guna KRAYON! 

Patutlah krayon tu cepat nau 'haus'nye! :p




Yang adik pulak 'REDHA' je kena touchup ngan kakak. Tak ikut cakap kang, kena 'pelangkung' pulak ngan kakak bahaha. 

Haihhhh ....

Kalau dah perempuan .... Aikk? habis ibu ni ape?? Haihhhh ....


#pray4MH370


You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. meh meh meh sini belajar make up dengan aunty nak? hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan aunty ...habis jatuhlah saham ibu camni :p

      Delete
  2. Amboi dok make up nk p mana dua beradik tue...=D

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM ,, saya ada jual HP CLONE KOREA 99% macam ori , HARGA MAMPU MILIK , TERMURAH untuk anda , Berminat ? Hubungi / whatsapp ke 0145322955 (sue)

    LIKE PAGE : https://www.facebook.com/seuahmatcollection

    ReplyDelete
  4. wah wah.... hihih.. kemain lagi ye...

    ReplyDelete
  5. Hehehe bila namanyerr perempuan camni laa kan ??
    Lucu pon ader bila tgk diaorng guna krayon ...

    ReplyDelete
  6. Hadoi.. Gayanya gini gak ke puteri2 sy nnt... Hehe

    ReplyDelete
  7. hish...hish....dah pandai yea....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM