Kereta Terbakar Di Bulatan Kg. Pandan

Friday, April 18, 2014


Assalamualaikum!


Kejadian berlaku petang semalam di Bulatan Kg. Pandan melibatkan sebuah kereta MPV Volvo. Masa ni, api telah dapat dipadam oleh pihak bomba.


Polis trafik turut berada di tempat kejadian bagi mengawal lalu lintas. 

Kami yang dari arah Jalan Loke Yew nak turun masuk ke Bulatan Kg Pandan dah boleh nampak asap tebal menyelubungi kawasan sekitar Bulatan Kg Pandan. 

Ingatkan ada operasi fogging kat situ huhu.



Mujurlah keadaan lalulintas dapat dikawal, dan kereta boleh bergerak sikit-sikit walaupun memang banyak mata yang asyik memandang ke arah kenderaan terbakar, termasuk la aku hehe.

Tapi, aku duk kat belakang so tak jadi masalah nak tengok lama-lama, sempat snap gambo lagi hehe.


Kredit : Daily Traffic Report


kredit : Daily Traffic Report


Gambar di atas adalah ketika kereta Volvo ni terbakar. Mengikut laporan akhbar, ia berpunca dari masalah enjin. 

Mujurlah tiada nyawa yang terkorban masa tu.

#pray4MH370

You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. urmm.. bahaya la.. kereta memerlukan penyelengaraan yang tip-top untuk menjamin keselamatan nyawa juga keta tu sendiri. Rasanye tidak ada kemalangan jiwa, tu yg penting. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Tapi sayangnya kereta volvo tu Kenit.
    Apa pun nasib baik yg dlm kereta selamat.

    ReplyDelete
  3. memang takut dan seriau bila terjadi macam ni, moga2 tak terjadilah pada kita semua... salam jumaat dear...

    ReplyDelete
  4. ish..seram la..moga dilindungi dari kejadian macam ni..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kenit.. tiba2 terbakor ekk? seramnya.. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  6. takut tengok.. byk btl kejadian kereta terbakar sekarang nie..apa punca ek.. takkan la masalah kat enjin boleh menyebabkan kereta terbakar sampai mcm tue sekali..

    ReplyDelete
  7. ishh..risau lak tetiba jadi camni. Sib baik keta je yang terbakar

    ReplyDelete
  8. Salam, admin jemput datang ke
    SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip ---> http://syokbah.com/

    ReplyDelete
  9. Mmg bahaya & merisaukan kejadian2 mcm ni... semoga kita semua dilindungi... aamiin..

    ReplyDelete
  10. Huii... Mujur x kena kt sapa2..

    ReplyDelete
  11. bahaya jugak nie ...takut ia meletup....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM