Thursday, April 10, 2014

# Menang Kontes # Sepetang Bersama Blogger 2014

Menang iPad Dari Yeo's Malaysia!


Assalamualaikum!



Sapa yang ada pergi perjumpaan blogger SBB2014 hari tu, pasti dah tahu kan wakil Yeo's ada buat pengumuman tentang kontes minum Yeo's dan menang wang tunai yang bermula pada 13bh Mac - 31 Mei 2014.


Aku start masuk kontes ni kalau tak silap 15hb macam tu. Kebetulan keluarga aku memang suka minum air Yeo's ni. Air soya, air teh krisantimum dan yang terbaru dari Yeo's, air Yogurt Yeo's! Memang sedap dan kena ngan tekak aku air Yogurt Yeo's tu. 

Paling aku dan anak-anak suka air Yogurt Yeo's perisa anggur dan asli. Kalau beli, memang berkotak-kotak. Bila teringat ada kontes Yeo's ni, why not aku cuba kan?



Alhamdulillah, tak sangka walaupun takda rezeki menang online contest Yeo's di SBB2014 hari tu, dapat juga aku merasa hadiah melalui kontes 80 Hari Minum & Menang Tunai Bersama Yeo's. Ni pun 1st time aku masuk kontes secara online.

Setakat yang aku tahu, memang ramai blogger yang join kontes ni. Antara yang menang hadiah macam aku ialah blogger Shark (ipad) dan blogger +Zie Fauzi (RM100). Tahniah buat korang berdua! (^_^). Kalau ada blogger lain yang dah menang juga, tahniah untuk korang ye! (^_^)

Tadi, wakil Yeo's dah telefon dan majlis penyampaian hadiah tu akan diadakan pada minggu depan di Plaza Low Yatt. Nampaknya macam kena amik cuti je ni hehehe.

Pada korang yang belum join tu, moh le join. Ada masa lagi ni nak menang wang tunai dari Yeo's. rebutlah peluang, mana tahu rezeki korang kat situ! (^_^)

#pray4MH370


19 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki. Tahniah kenit... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kenit. alhamdulllilah. murah rezeki korang semua. tumpang gembira ~~~

    ReplyDelete
  3. yeay...
    congrat kak...
    mmg cukup bertuah tue.
    samo hadiah samo hari kita monang :)

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnya..tahniahhh..tumpang sronok..:)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah diucapkan kepada yang berjaya... ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah wah wah Tahniah ...
    Lya masih lg mencuba jugak tp belum ader rezeki lg ..

    ReplyDelete
  7. wah tahniah..mcm na nak join? hahha..maklumlah tak pergi SBB2014 hari tu,

    ReplyDelete
  8. fae x pandai minum teh krisantimum tu huhu

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. rezeki yang tidak disangka.
    adarain.com

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. Ain pun suka justea anggur tuh,,hehehe,, :)

    ReplyDelete
  11. beznye..tahniah kak..alhamdulillah rezeki
    yumida teh bunga..sedap..yogurt oren pun bez

    ReplyDelete
  12. selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

    ReplyDelete

Apa kata korang?