Wednesday, April 02, 2014

# Ephyra # Sepetang Bersama Blogger 2014

Pengasas EPHYRA Call!

Assalamualaikum!

Pergh! sejuk tangan menggeletor tak habis lagi ni hahaha. Memula ingatkan nombor sapa la yang tertera kat skrin handphone kenit. Cadang nak biarkan aje, sebab nombor tak dikenali malas nak layan hehe. Dengar-dengar suara macam kukenal je suara tu, tapi di mana ya?

Bila pemanggilnya memperkenalkan diri ..."saya Pn. Amyza dari Ephyra", and i said "Wotttttttt!" (opkos dalam hati laaa hehe)




1st time dapat call dari orang kuat EPHYRA ni, excitednya lain macam pulak muahaha. Pn Amyza call bertanyakan perkembangan kenit yang kini sedang dalam proses menikmati minuman kesihatan EPHYRA yan kenit dapat time SBB 2014 aritu. Kenit start minum Ephyra pertengahan bulan lepas, and so far alhamdulillah memang terasa perubahannya! 



Banyak yang kenit kongsikan bersama dengan beliau dalam talian petang semalam. Tak sabar rasanya kenit nak kongsi ngan korang pulak. Ada kurang 2 minggu dari sekarang sebelum kenit boleh sharekan review kenit bersama korang. Sementara tu kita enjoyyyyy minum! (^_^)

#pray4MH370


24 comments:

  1. semalam pun miza telefon farah... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terkejut kenit ingatkan sapa semalam :D

      Delete
  2. Fuyooo. . Best nya ! Oke2.. xsabar nk tggu review ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. waaa.
    owner call check minom ke x mnom
    bgus2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kira cam spotcheck semalam hehe :D

      Delete
  4. mmg terbaek ni kalau pengasas sendiri telefon,
    servis terbaik dh kalau nk kira nie.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kenit. wahh best gila. patutlah semalam sheila tengok ramai blogger beritahu pengasas ephyra ada call depa. untung korang.. hehehee tak sabar nak baca review kenit tu~~~

    ReplyDelete
  6. Menarik sungguh nak ephyra ni yerk ....

    ReplyDelete
  7. seronoknya kenit...akak pun minum jugak sekarang ni..jom sama-sama kita tengok hasilnya nanti...

    ReplyDelete
  8. produk terhangat di pasaran nih..tunngu review dari kenit

    ReplyDelete
  9. wah selamat mencantikkan kulit kak....sedap air dia kan..rs oren

    ReplyDelete
  10. kalau banyak manfaat tak salah untuk share bersama dengan orang ramai

    ReplyDelete
  11. Wahh..mmg seronok kan bila dpt call mcm tu.. Tahniah kenit & all the best.. :)

    ReplyDelete
  12. wah bestnya kenit.. tak sabar tunggu review kenit pasal Ephyra.. =D

    ReplyDelete
  13. Bestnya kenit mesti slim yea...

    ReplyDelete

Apa kata korang?