Sibuk Shooting!

Monday, April 14, 2014


Assalamualaikum!

Hari Ahad tak sempat nak update apa2 kat blog kesayanganku ni. Sibuk ngan kenduri dan shooting! Penat dik non! Hari Sabtu tu je la aku sempat update REVIEW EPHYRA seperti yang telah dijanjikan. Dah baca lum? Kalau belum, baik korang pi baca sekarang hehe.

Pengalaman kali pertama menjalani penggambaran memang takkan ku lupakan. Harap-harap kalau sempat aku jadi nenek dan tengok cucu-cucu aku sok, bolehlah aku tunjukkan hasil kerjaku pada mereka kan ekekeke.


Haihh...



'Drama' yang perlu dihasilkan kurang 15 saat, tapi nak menghasilkan 15 saat tu cukup payah!

Tengok muka 'ketat' Pak Jelan pun korang dah boleh tahu betapa cengehnya 'Director' semalam hehehe.

Dengan Pak Jelan , dengan anak-anak sekali kena 'sembur' ngan 'Director' sebab banyak sangat 'cut'nya! hahaha. Alhamdulillah, siap jugak la scene tu. 

Haihh...

Aaaaaa baru ku tahu betapa SEKSA-nya bershooting ni! Tak jadi kogheje dibueknya tau! Dah la takda pengalaman, semua 'krew penggambaran' pun lebih kurang amatur sama ngan aku haha. Shooting semalam tu la yang jadi pengalaman pertama buat team kami.

Harap-harap 'penerbit' puas hati ngan hasil kerja kami hehe (^_^)

#pray4MH370


You Might Also Like

21 pengomen comel

  1. uit...ada shooting nie...masuk pertandingan ape,,,

    ReplyDelete
  2. wah tak sabar nk tengok video kenit..harap2 terpilih nanti.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. berharap jugak ni hahaha. Mudah2an diterima kan dear :)

      Delete
  3. hahahaha kak,, tu la kita pun sama kak,, mr.H kita pun sampai tanya bile nk abis bile nak abis hehehehe sia die jadi mangsa :) btw good luck kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan jadikan diaorg 'mangsa' kita haha :D

      Delete
  4. Mesti utk nuffnang blockbuster yer :)
    gud luck k...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kenit, wahh shooting. macam best je.. tak sabar nak tahu apakah video itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam sheila...

      Tunggu apa kata 'penerbit' hehe

      Delete
  6. mesti shooting utk iklan nuffnang nie kan kak hihi...gud luck

    ReplyDelete
  7. All the best.. semoga sukses kenit.. :)
    3x digi.. :D

    ReplyDelete
  8. Rasanya shooting nuffnang la ni ea.. Dpt juga tawaran...tpi mcm xde idea plak nk buat video bagai...

    ReplyDelete
  9. Wah...nie shooting anak beranak ke kenit?

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM