Tuesday, April 15, 2014

# Keyword Pelik! # Nuffnangers

Tak Rugi Ikut Petua Orang Dulu-dulu!


Assalamualaikum!




Tak percaya aku! Memula memang tak percaya, tapi bila aku terrrrrrrtengok view count sebanyak itu! agak terangkat jugak la kening ni haha. Tapi .... betoi ka banyak macam tu?

Macam yang aku cakap kat SINI, memang setiap hari aku masih dapat keyword yang sama! Mesti ada keyword pasal 'bersalin' atau 'beranak'. 

Tapi, tak kurang jugak keyword pasal beromen.... bikin malu kompeni ja! T__T

Sejak aku berblogging tahun 2012, inilah entri aku yang paling banyak dibaca orang! Tak pernah aku tengok angka sebanyak ini, so jangan marah kalau aku nak rasa jakun dan teruja kejap ye! muehehehe.

Ini pun aku tulis berdasarkan pengalaman aku sendiri. Tak sangka entri ni mendapat sambutan di kalangan ibu-ibu dan bakal-bakal ibu di luar sana.

Buat bakal-bakal ibu, aku doakan semoga korang tenang menghadapi proses kelahiran dan mudah2an semuanya berjalan lancar ...aaaminnn (^_^)

#pray4MH370


15 comments:

  1. iolss punya keywords pun penuh dengan bersalinlah, beranaklah...hik hik hik... ramai bakal2 ibu mencari sumber maklumat rupanya...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak wahhh byknya view..trnyata entri akak menarik perhatian ramai

    ReplyDelete
  3. keyword yang golongan pempuan ramai yang cari....bagus nie...tip buat mereka yang bakal bersalin.. :)

    ReplyDelete
  4. time ramai org tgh sarat tu yg bnyk view tu.. ^o^

    ReplyDelete
  5. tahniah..banyaknya pageview dia..:)

    ReplyDelete
  6. keyword hot tu kak
    yumida xde pengalaman, x dpt nak tulis artikel tu..hihi
    menabung nuffnang sini - digi

    ReplyDelete
  7. Post petua memang evergreen, trafik sepanjang zaman

    ReplyDelete
  8. pecah rekod tu kak..
    mmg betuil ler org tua mmg lagi hebat pengalaman dalam bidang nie.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah baguslah kenit.. tahniah & semoga terus berjaya dlm menyampaikan maklumat bermanfaat kpd yg memerlukan.. :) :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?