Friday, April 11, 2014

# Denaihati.Com # Menang Kontes

Ukuran Kejayaan Seseorang Blogger.


Assalamualaikum!

Servis terbaik setakat ini yang aku terima! BUKAN SEMUA blogger yang suka melengah-lengahkan masa dalam bab pos hadiah ni, tapi SIFAT SUKA BERTANGGUH ni memang boleh menyusahkan semua pihak.

Kelmarin aku terpilih sebagai pengomen ke 20 di entri blog Denaihati.com, jadi hadiahnya adalah sebuah buku dari Denaihati. So, macam biasa aku hantarkan butiran melalui inbox di Facebook blogger +Hisyamudin Fadzil untuk urusan hadiah, dan hari ni ...




TADAAAAA!

Pantas? Cekap? Bertanggungjawab? semua nilai ni ada pada blogger-blogger tersebut. No wonder mereka sangat berjaya dalam dunia blog ni kan. Aku bukan nak puji melambung sangat, tapi bukti dah ada dan ini adalah dari pengalaman aku sendiri. So, suka tak suka lantak pi!

Bohong la kalau kita cakap "bizi sangat" atau "tak sempat lagi nak hantar", sebab dah terbukti blogger lain boleh je buat benda yang sama! Blogger otai lain pun BIZI jugak kot tapi boleh je set timing untuk lakukan kerja yang sepatutnya. Kita yang buat dia, jadi nak taknak kita kena BERTANGGUNGJAWAB terhadap orang lain.

Memang patut mereka-mereka ni digelar sebagai BLOGGER-BLOGGER BERJAYA kerana sense of responsibilty yang tinggi ada dalam diri mereka membuatkan mereka sangat cekap, tangkas dan efisien mengendalikan sesuatu GA atau CONTEST or even MINI GA. 

Ingat senang ke nak maintain rekod baik dalam dunia blog ni?? Bukan takat trafik je kena maintain bagus, akhlak sesama blogger pun kena bagus jugak ye dop.

Kalau nak jadi BLOGGER BERJAYA, sila ikut jejak langkah blogger otai kita ye. Jadikan rekod cemerlang dan sense of responsibility mereka sebagai panduan untuk kita turut berjaya dalam bidang penulisan blog ini. 






Katanya dapat hadiah SEBUAH buku, tapi aku dapat DUA buku sekali! Terima kasih banyak pada Team Denaihati (^__^).

Ikhlaskan dalam memberi, nescaya Allah akan permudahkan jalannya bagi kita.


Elok gak ada buku doa ni, nak cari doa elakkan dari suka bertangguh sat hehehe (^_^)


#pray4MH370


14 comments:

  1. suka words akhlak sesama blogger tu... makes me ponder something dear... nantikan kemunculannya...

    ReplyDelete
  2. setuju sis.. kita bukan kedekut hadiah sgt pun.. sendiri boleh beli kalau nak.. tapi bila dah menang GA sapa tk mau kan.. itu rezeki.. tkkan nak di sia sia kn.. Bila dh menang sesuatu benda tu jd mcm 1 perjanjian.. so tunaikan lah janji tu.. jgn stakat mintak promot lebih2 bila org dh mnang pastu hilang..

    ReplyDelete
  3. Nice sharing, moga apa yg diperkatakan dapat dijadikan panduan semua :)

    ReplyDelete
  4. wah beznye. tahniah kak. nanti share la ilmu dlm buku tu dgn kami semua

    ReplyDelete
  5. salute dengan otai2 mmg full of responsibility kan...tahniah ye :)

    ReplyDelete
  6. Syukur alhamdulillah.. segalanya baik buruk dari Allah.. selamat beramal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cayalah Kid.. cepat.. pantas.. terbaik!!.. Syabas Denaihati.. :)

      Delete
  7. Tahniah...untungnya dpt hadiah

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus sukses kenit.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah and nice sharing :)
    http://kalishabanyakcakap.blogspot.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?